Nieuwsbrief Bewust Culemborg | 17 september | Wijsheid delen

Wijsheid delen

 

Wijsheid komt met de jaren, wordt gezegd. Dat is dan toch een hele troost bij het ouder worden. Toch geloof ik dat wijsheid niet alleen aan ouderen is verbonden. Door onze ervaringen worden we allemaal wijs, welke leeftijd je ook hebt.

Wijze mensen inspireren en dat doen de 13 grootmoeders zeker. Zij kwamen op hoge leeftijd bij elkaar en reizen de hele wereld over om hun natuurwijsheid te delen en zelf weer van anderen te leren. Wijsheid en inspiratie is er niet om voor jezelf te houden maar om te delen, want daar worden we allemaal beter van.

Grootmoeder of niet, wij kunnen onze wijsheid delen. Daarom heb ik samen met Mieke Veken, van Jonathan Centrum voor Rituelen, een inspiratiemiddag in de agenda gezet met dit thema. Er is een geschikte plek gekozen om natuurwijsheid op te doen, letterlijk 'doen' door te wandelen en met rituelen.

En van ervaringen delen worden we allemaal wijzer.

Marian Lubbers
Eigenspoor, natuurcoaching
Lid van Bewust Culemborg

 

 

 

Je kunt kennismaken met de 13 grootmoeders in hun film: for the next 7 generations waarin je hun reis over de wereld voor een deel meemaakt.

Op zondagmiddag 29 september bij Werk aan het Spoel wordt de film gedraaid. Na de film kun je ook jouw wijsheid en vragen delen in een kring. Daarna zoeken we buiten de elementen op. Een middag vol wijsheid en inspiratie die we met elkaar delen geïnspireerd door de 13 Grootmoeders.

Voor meer informatie over hen zie www.grandmotherscouncil.org

De middag is van 13.30 uur tot 17.30 uur, bijdrage €10,- en de opbrengst gaat naar de 13 grootmoeders. Je bent welkom en kunt je opgeven via info@bewustculemborg.nl

 

Agenda Bewust Culemborg
In de bijlage vind je de agenda van alle leden van Bewust Culemborg. Dit is het activiteiten aanbod in Culemborg voor de komende maanden. En op onze website www.BewustCulemborg.nl staat het meest actuele overzicht.