Nieuwsbrief Bewust Culemborg | 11 april | Vrede Maken

'The art of making peace'
300 jaar Vrede van Utrecht

Vrede oproepen is een belangrijk doel voor velen die werken met bewustwording. Het kan een stemming zijn van harmonie, heelheid en het vertrouwen dat het goed is zoals het nu is. Door dit op te roepen, te verbeelden, te visualiseren, komen wij al een stap dichter in de buurt van Vrede. Zo maken wij als het ware de Vrede zelf.
In Utrecht staan ze de komende weken uitgebreid stil bij dit thema. Zoals Utrecht, is ook Vrede vaak dichterbij je denkt. Kijk maar eens in het programma: van verbeelding naar verbinding en de kunst van het vrede sluiten. Op zoek naar duurzame Vrede.

www.vredevanutrecht2013.nl

Op 11 april is het 300 jaar geleden dat de Vrede van Utrecht werd getekend. Het vredesverdrag betekende een keerpunt in de wereldgeschiedenis. Vrede en vrijheid kregen een kans door onderhandeling en diplomatie. Dit viert Nederland met een internationaal programma met de titel 'The Art of Making Peace'. Het programma verbindt kunst en cultuur aan actuele maatschappelijke kwesties. Over het verleden, het heden en de toekomst van Vrede.

 

Agenda leden Bewust Culemborg.
In de agenda hieronder vind je weer het activiteiten aanbod voor de komende twee weken in Culemborg.
En op onze website www.BewustCulemborg.nl staat het complete overzicht.