Kroonappel Caetshage

Stadsboerderij Caetshage is een belangrijke plek in Culemborg voor heel veel mensen. In een agrarische parktuin, gelegen aan de voet van de watertoren, worden door de stadsboer op biologische wijze voedsel en bloemen geproduceerd. Daarnaast biedt zorgboerderij Caetshage aan mensen met een zorg- of hulpvraag ambachtelijke dagbesteding. Theeschenkerij Caetje schenkt koffie en thee met gebak tijdens de openingstijden van de winkel.

Wil je helpen? Op een eenvoudige manier?

Je kunt dit weekend stemmen!
http://stem.kroonappels.nl/nl/vote

 

Stadsboerderij Caetshage, kroonappel van het Oranjefonds

Ter gelegenheid van de aankomende inhuldiging organiseert het Oranjefonds een speciale actie. Samen met iedereen in het Koninkrijk gaan de nieuwe Koning en Konining op zoek naar de mooiste, beste, succesvolste en leukste sociale initiatieven. Als burgers wijzen wij hen de weg naar bijzondere maatschappelijke organisaties overal in het land.

Draag je de stadsboerderij een warm hart toe? Ga dan dit weekend (15-17 maart) naar: http://stem.kroonappels.nl/nl/vote en stem in de categorie ‘Helpende hand’ op Caetshage. Het initiatief met de meeste stemmen (per categorie) gaat door naar de volgende ronde.

Keuken en ontmoetingsruimte voor zorg en publiek

Uiteindelijk kan er in iedere categorie (landelijk) € 50.000 worden gewonnen. Mocht dit lukken, dan zou Caetshage dit bedrag willen besteden aan een nieuwe keuken en ontmoetingsruimte voor zorgvragers en publiek. Deze zijn momenteel ondergebracht in een tijdelijke portocabin. Deze voldoet niet meer aan de huidige veiligheidseisen en zal binnenkort moeten worden afgebroken. De stichting is naarstig op zoek naar middelen voor het realiseren van adequate en permanente bebouwing. Een kroonappel zou hieraan een geweldige boost geven en is dus méér dan welkom!
 
Hiermee kan voortvarend worden verder gewerkt aan de doelstellingen van de stadsboerderij:
-         biologische voedselproductie zichtbaar en beleefbaar
-         zorgboerderij
-         educatie
-         boerenstadspark met ontmoetingsmogelijkheden.
Kortom: het verder ontwikkelen van de Stadsboerderij, waar we allemaal de vruchten van plukken.
 

Roep ook je vrienden, sportclub, koor, collega’s, buren, kortom je hele netwerk, op om op Caetshage te stemmen, bijvoorbeeld door de link op facebook te plaatsen en te twitteren.
 
Let op: Stemmen kan alleen dit weekend en is zo gebeurd! Dus ga NU naar: http://stem.kroonappels.nl/nl/vote. Er kan per (huis)adres 1 keer (in iedere categorie) worden gestemd.
 
***
 
Namens Caetshage vast veel dank voor je stem!