Februari agenda

Hierbij de agenda van aanbieders van Bewust Culemborg en een korte weergave van de verbindende beweging door de stad: Cocreatie Culemborg.

Nieuw in de agenda!

Nieuw zijn de sierraden workshops van Art Friends, een cursus voetreflexmassage van Praktijk Santé en de kennismakingsworkshop Cocreatie voor ondernemers. Kinderen zijn speciaal uitgenodigd voor een klankschaalconcert en zij hebben hun eigen plek op de Spirituele Beurs in Beusichem op 10 februari.

 

 

Chinese Meesters in aantocht

In april verwachten wij weer de Chinese Meesters Tao Qing Yu en Peter Wanfeng Zhu. Vorig jaar maakten wij reeds kennis met deze bijzondere heelmeesters. Je kunt je nu alvast inschrijven voor een workshop Zhingeng Qigong op 20 en/of 21 april via Lo La Chi. In de loop van maart worden de overige activiteiten bekendgemaakt in het kader van hun bezoek. 

Cocreatie in Culemborg

Het jaar 2013 is volop in gang gezet. Deze week kwamen tientallen betrokken Culemborgers bij elkaar om samen de stad mooier en vitaler te maken, tijdens de tweede bijeenkomst van Cocreatie Culemborg. Deze avond toonde zich de verbindende beweging door onze stad. Om 21.30 was de avond officieel afgelopen maar velen bleven hangen. Bruisend van de energie!
Tanja Moody schreef er een artikel over in de Culemborgse Courant.

Op maandag 22 april en vervolgens in september en november zijn er opnieuw evenementen om elkaar te ontmoeten en de verbinding te voelen of te maken. Ondertussen netwerken initiatiefnemers met elkaar om hun plannen en ideeen een grotere kans van slagen te geven. Vanuit Bewust Culemborg zijn actief in deze beweging: Mieke Veken met 'Stadsvieringen in Culemborg', Marianne Rietveld met 'De Plusbus', Hubrien Meijaard met 'LEF, educatieplan', Jacqueline Noordhoorn met 'Complementair Gezondheidscentrum' en Ilse Schuts met 'Bewust Culemborg'. Zij hebben afgelopen maandag van andere deelnemers waardering ontvangen voor hun initiatief en met nieuwe contacten kunnen zij verder werken aan hun plannen.

Wil je meer weten over Cocreatie als fenomeen? Ervaring opdoen met opstellingenwerk als cocreërende ondernemer? Dan kun je deelnemen aan onze kennismakingsworkshops 'Cocreatie ondernemers, hoe pak je dat aan?' met Jaap Vermue, deze staan in februari en maart in onze netwerkagenda.

 

Denk je aan iemand als je deze onderwerpen leest?
Stuur deze nieuwsbrief dan gerust door.