Activiteiten Agenda november

Op zondag 25 november is het er weer!

Belevingsdag Vitaliteit met diepgang en lef.

Tussen 11.00 en 16.00 bij Restaurant de Ontmoeting
Bonvie, Admiraalvlinderlaan 2
Gratis toegang, workshop/consult/massage €5

Zoals vorig jaar presenteert Bewust Culemborg met 35 aanbieders een divers programma. Deze editie doen weer andere mensen en praktijken mee. Een nieuw element in deze Belevingsdag is de massagezaal, met voetreflex-, thaise-, shiatsu- en vitaliserende massage. Ook zijn er mini-consulten reiki en reading. De beursvloer kenmerkt zich door coaches en professioneel begeleiders op gebied van gezondheid, geld, relatie en loopbaan. Het aanbod van elke aanbieder staat deze dag in het teken van vitaliteit en hiertoe nodigen zij bezoekers uit om te komen met hun vragen. Er zijn boeken over de thema’s die deze dag aan bod komen, om na te lezen en ter inspiratie. En in het restaurant en bij de proeverijstand is het letterlijk zintuiglijk proeven.

In drie zalen is een doorlopend programma van workshops voor een tarief van €5,-. Met Mindfulness, zenmeditatie en dans, doen bezoekers verstild of juist in beweging ervaring op met hun vitaliteit. Ook kunnen zij komen luisteren naar deskundigen en hun licht opsteken over de invloed van de natuur op ons welzijn, integrale geneeskunde, feng shui en evenwichtige relaties. Voor kinderen die zich graag buiten vermaken, is het mogelijk om onder begeleiding aan een buitenactiviteit deel te nemen. Ouders kunnen dan gelijktijdig een workshop volgen.

Kun je met kennismaken niet wachten tot zondag 25 november? Dan zijn er voorproefjes door enkele aanbieders gedurende de maand november.
Kijk hieronder in het activiteiten-overzicht van de maand november.