Dag van de Stilte

Op zondag 28 oktober is er ook in Culemborg een programma in het kader van de landelijke Dag van de Stilte. Met meditatieve yoga, muziek van de stilte, verhaal voor kinderen, wandeling met ritueel en stiltemassages is er een doorlopend programma om kennis te maken met diverse manieren om even stil te zijn.

De aanbieders van Bewust Culemborg die dit samen organiseren zijn deskundigen op het gebied van aandachtsontwikkeling. In alle eenvoud en tegen een aantrekkelijk tarief kan iedereen met belangstelling meedoen.

Met yoga om 10.00 bij Yokidoki in Studio Zuid, om 13.00 een stiltewandeling bij Werk aan het Spoel met Jonathan Ritueel, om 14.30 een verhaal voor kinderen bij Juffrouw@Home, en gelijktijdig het meditatief concert door Alles is Muziek bij De Blauwe Schuur. Je kunt je kind (basisschool leeftijd) eventueel brengen en zelf naar het concert gaan. Voor de stiltemassages kun je reserveren om 11.00, 13.00 of 15.00 bij Ervaar het Nu.

Alle onderdelen zijn los te volgen. Reserveren is nodig en kan via www.bewustculemborg.nl/agenda

Stilte is universeel, zij is van niemand en van ons allemaal.
Zij verbindt mensen met elkaar,

ongeacht cultuur, religie of politieke overtuiging

In heel Nederland zijn op 28 oktober stilte-activiteiten, zie www.dagvandestilte.nl

De aansluiting met de landelijke Dag van de Stilte is één van de projecten die aanbieders van Bewust Culemborg gezamenlijk bij het publiek brengen. Op 25 november volgt de Belevingsdag Vitaliteit, met beursvloer, massage en workshops.
Voor iedereen die ontspannen en vitaal door het leven wil gaan.