Eerste Swingfeest: Culemborg Danst!

Zaterdag 27 oktober staat het eerste swingfeest in Culemborg op de agenda. Voor deze gelegenheid wordt Bonvie omgetoverd tot rookvrije dansvloer.

Voor de liefhebber is er een inleidende workshop Biodanza, waarna ook anderen kunnen aansluiten om te dansen op de muziek van DJ ALOES. Zij draait muziek uit alle delen van de wereld: latin, reggae, dub, jazz, urban, r&b, soul, funk, dance, trance. En als je een hele avond uit wil zijn kun je vooraf ook nog genieten van een voordelig drie gangen diner bij De Ontmoeting, Admiraalvlinderlaan 2.

De workshop start om 20.00, het feest om 21.30 en gaat door tot na middernacht. Voor de workshop kun je reserveren via culemborgdanst@bewustculemborg.nl, voor het feest is dit niet nodig. De deuren zijn dicht tussen 20 en 21.30 uur.

 

 

Het dansfeest is ontstaan vanuit de vraag van een bezoekster aan de site www.bewustculemborg.nl. Zij vond er informatie over allerlei workshops en mensen die daar hun vak van hebben gemaakt, waaronder het dansen. ‘Kunnen jullie daar een feest omheen organiseren?’ was haar vraag.

Patricia Koster en Renée Mars zijn initiatiefnemers van dit dansfeest. Zij hebben het verzoek opgepakt en het eerste swingfeest georganiseerd, voor iedereen die houdt van dansen. Renée geeft deze eerste keer de inleidende workshop vanuit www.ontdek-biodanza.nl. Op andere locaties geeft zij regelmatig dansfeesten, soms eveneens in samenwerking met DJ ALOES van www.dansjedans.nl. Nieuw is dit concept te lanceren in Culemborg, haar thuisbasis.

Het is de bedoeling dat Culemborg driemaal per jaar Danst! Elke keer met een andere inleidende workshop door een dans professional en een bekende DJ.

Culemborg Danst! is één van de projecten die aanbieders van Bewust Culemborg gezamenlijk bij het publiek brengen. Op zondag 28 oktober kun je meedoen in de Dag van de Stilte en op 25 november volgt de Belevingsdag Vitaliteit, met informatie en workshops voor iedereen die ontspannen en vitaal door het leven wil gaan.