Rauw is gezond

In de maand september kun je vrijblijvend in gesprek over de voordelen van rauwe voeding op je gezondheid. Gabrielle Nijhuis ondersteunt hen die op zoek zijn naar een beter evenwicht in hun gezondheid. Vanuit haar holistische massagetherapie praktijk In Levende Lijve, geeft zij consulten aan iedereen die graag meer wil weten over hoe hij/zij de gezondheid/vitaliteit kan verbeteren aan de hand van afgestemde voeding- en leefstijladviezen.

Vrij consult RAUWE voeding

Gezond zijn willen we allemaal; de natuur kan onze medicijnkast zijn; zoals Hippocrates al zei: let food be thy medicine; let medicne be thy food... De grote kracht van rauwe voeding zit hem met name in het feit dat we daarmee het maximale rendement halen uit wat de natuur ons biedt; alle enzymen, vitamines en mineralen blijven behouden; kleur en smaak zijn puur, vers en vitaal. Daarbij is de smaak vaak onovertroffen heerlijk!

Ons lijf gaat als vanzelf opgeslagen afvalstoffen makkelijker loslaten, omdat het daar eindelijk de kans toe krijgt als het niet voortdurend wordt belast met stoffen die een aanslag doen op de voorraad enzymen van het lichaam om afgebroken en opgenomen te kunnen worden. Al met een paar eenvoudige aanpassingen is een merkbaar resultaat te bewerkstelligen in je algemene weerstand en energie. Daarbij komt; als we met meer compassie, met meer liefde naar onszelf keuzes kunnen maken die onze kwaliteit van leven niet ondermijnt maar juist vergroot, neem over de hele linie je gevoel van welbevinden toe.

Gezondheid gaat nooit alleen over voeding; hoe kijk je naar jezelf, hoe sta je in je eigen leven, wat kun je nog meer doen of laten om goed in je vel te zitten? En wat houdt je tegen om het te onderzoeken, aan te gaan? Allemaal vragen die voor iedereen een ander antwoord hebben. Gabrielle gaat samen met jou op zoek naar wat jij nodig hebt om een stukje dichter bij je eigen heel-heid, gezond-heid te komen. Het is er overigens niet op gericht om iedereen een 100% raw food lyfestyle te laten leven, het biedt wel een aantal basisinzichten die je werkelijk kunnen helpen op je eigen weg naar een hogere kwaliteit van je leven.

Met een vrijblijvend consult zet je zelf de  eerste stap naar meer inzicht en je krijgt praktische aanwijzingen waar je al heel snel (en levenslang) profijt van kunt hebben. Van daaruit kun je zelf meer richting geven aan je doel; dat kan variëren van willen afvallen tot een betere algemene weerstand of doelgericht aan een specifieke klacht werken aan de hand van voeding en leefstijl adviezen.

Dit speciale aanbod geldt in de maand september. Gabrielle verheugt zich erop om je te zien!

Gabrielle Nijhuis
www.inlevendelijve.nl
E info@inlevende lijve.nl
T 06 33101966