Op stap met de wandelcoach

Komende zaterdag 8 september kun je door het hele land vrijblijvend ervaren wat wandelcoachen voor je kan betekenen. In Culemborg organiseert Marian Lubbers van Eigenspoor natuurcoaching twee gratis workshops kennismaking met wandelcoaching in de uiterwaarden.

Je kunt meedoen met de ochtendwandeling vanaf Werk aan het Spoel, of een middagwandeling aan de overkant vanaf de veerpont.

 

Met een wandelcoach op stap kan in een groep of individueel. Door te wandelen en je zintuigen te gebruiken kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. Je krijgt een fris hoofd en ervaart wat je bezig houdt. Onderweg wordt er gebruik gemaakt van verschillende werkvormen en metaforen zodat je met een nieuw inzicht weer een stap verder komt. Wandelcoaching kan ingezet worden om  te ontspannen, dingen te verwerken en op nieuwe ideeen te komen. Heel geschikt bij loopbaanvragen, teveel stress, levensvragen of als je veel piekert.

De ochtendwandeling start om 9.00 uur bij Werk aan het Spoel  aan de Goilberdingerdijk in Culemborg. Het duurt tot 11 uur waar je na afloop van een heerlijk kopje koffie met taart kunt nagenieten bij de Veldkeuken.
De middagwandeling start om 14.30 uur aan de andere kant van de Lek. Het startpunt is dan Lekkers aan de Lek bij de pont van Culemborg, waar je rond 16.30 uur nog kunt nagenieten met wat lekkers.

Wil je liever met een individuele vraag op stap met de wandelcoach?
Dan kan dit om 11.30 uur of om 13 uur.

Vooraf aanmelden via info@eigenspoor.nl  bij wandelcoach Marian Lubbers.

Kijk voor meer informatie en voor méér locaties en méér wandelcoaches bij www.nationalewandelcoachdag.nl

 

Stuur deze nieuwsbrief gerust door naar diegene waaraan je denkt voor 'wandelcoaching'.