Start van het seizoen!

De agenda voor het komende seizoen is weer goed gevuld met cursussen, workshops en thema-avonden.
Alles staat netjes op een rij onderaan deze nieuwsbrief.

Niet alleen deze nieuwsbrief ziet er een beetje anders uit dan voorheen. ook de website van Bewust Culemborg heeft een nieuwe jas aan!   Kijk voor de vernieuwde vormgeving en verbeterde zoekfunctie op www.bewustculemborg.nl

 

Nu nog gezonder winkelen!

In Culemborg zijn wij voorzien van diverse specialistische winkeliers die hun aanbod afstemmen op 'de bewuste mens'. Als aanbieders zijn Naturijn, De Tovertuin, De Kraanvogel en Drogisterij Muller aangesloten bij het netwerk Bewust Culemborg en zij geven graag informatie over voeding en bewustwording. Deze zomer is de Gezondheidswinkel grondig verbouwd en vernieuwd, een speciale reden om (weer) eens een keer langs te gaan!

Drogisterij- Parfumerie en G&W Gezondheidswinkel is nog een van de weinige 'echte' drogisterijen. Met een actueel aanbod is ook de parfumerie en cosmetica afdeling opnieuw ingericht met natuurlijke merken zoals Plante System,Hauschka, Annemarie Börlind en Biomed. Tenslotte is de voedingsmiddelen afdeling stevig uitgebreid waardoor het met recht 'De Gezondheidswinkel van de Betuwe' genoemd kan worden.

Uit de regio kwam zoveel vraag naar diverse merken merken, dat er een groot assortiment glutenvrije producten is opgenomen. Daarnaast is er een experiment met Raw Food, 'voeding als medicijn'. De beste kennismaking hiermee is om er even langs te gaan om te proeven.

Om op te hoogte te blijven van demonstraties en activiteiten kun je je aanmelden via Facebook. En klik hier voor meer informatie.