Lente energie Chinese meesters

Extra dagworkshop Chinese meesters op zaterdag 14 april!
En een vernieuwde aanbieders agenda onderaan dit bericht
 

Juist deze lente komen de Chinese meesters Tao Qing Yu en Peter Wanfeng Zhu weer naar Culemborg om energie te laten stromen. Vele Culemborgers maakten al kennis met hen tijdens de Belevingsdag  Kind en Ouder. Tao en Peter werken graag met kinderen. Daarom verzorgen zij op 12 april extra workshops op basisschool Blink en bij Ons Kindercentrum.

Voor volwassenen is er op vrijdag 13 april een dagworkshop om de basisoefeningen te leren in een authentieke sfeer. Ook is er een avondworkshop waar gebruik gemaakt wordt van  gezamenlijke energie, opgebouwd onder leiding van de Chinese meesters.  Een manier om gezamenlijk een Healing Circle te creëren. Deze bijzondere avondworkshop is voor iedereen toegankelijk en wordt gegeven op basis van donatie.

Omdat wij reeds dit jaar al kunnen rekenen op grote belangstelling, is er een extra dagworkshop Zhineng Qigong op zaterdag 14 april in 't Praathuis, van 9.30 tot 17.30 tegen een voordelig tarief van €55 exclusief lunch (eigen picknick meebrengen of lunchtas te bestellen a €15,50). De workshop op vrijdag in de Synagoge is reeds volgeboekt.

Zhineng Qigong is een Chinese bewegingsleer die bestaat uit eenvoudige, maar zeer krachtige oefeningen die de energie laten stromen en lichaam en geest gezond houden. Deze vorm van bewegen is voor iedereen geschikt. Jong, oud, gezond en minder fitaal.

Voor meer informatie over Healing Circle en Zhineng Qigong kun je kijken in de netwerkagenda (rechterkolom www.bewustculemborg.nl)

Meer informatie over de Chinese meesters vind je in onze weblog en op de folders af te halen bij De Kraanvogel, Gezondheidswinkel e.a.

Aanmelden kan via info@bewustculemborg.nl