voorjaarsnieuws

In de wintertijd liggen de zaadjes te wachten op het vroege voorjaar. Nieuwe programma's zijn ontwikkeld tot een agenda, zie onderaan. Aanbieders van Bewust Culemborg nodigen je uit om mee te doen in hun workshops. Met allerlei soorten zingen, tantra, yoga, opstellingen, presentatie-training, meditatie, lachyoga, ademen en nog veel meer. Bedoeld voor volwassenen, kinderen, apart en samen, en er is zelfs een speciale Belevingsdag waar werkelijk iedereen de hele dag precies kan zijn wie hij is: Kind & Ouder en alles daartussenin.

Belevingsdag Kind & Ouder

Op zondag 11 maart presenteert Bewust Culemborg een spetterende Belevingsdag voor kinderen en iedereen die zorg voor hen draagt. Met informatiestands, workshops en interactieve presentaties beleef je elke keer weer iets nieuws!

Op deze dag kun je als bezoeker vrijblijvend binnenlopen bij Restaurant De Ontmoeting, de toegang is gratis.
Echter wil je zeker zijn van een plek in je favoriete workshop? tegen minitarief €5, dan kun je je aanmelden via belevingsdag@bewustculemborg.nl
Meer info over het programma vind je in de volledige aankondiging
 

Consentspel

Op dinsdag 10 april kun je op een speelse manier kennismaken met een bewuste manier van besluitvorming, waar alle stemmen gelden en niemand tégen is. Deelname staat open voor iedereen met interesse in samenleven en samenwerken op een gelijkwaardige manier.

Op de Belevingsdag kun je alvast kennismaken met diegene die de workshop Consentspel geeft, Émile van Dantzig. Hij geeft op 11 maart een workshop conflict hanteren, een toegepaste vorm van geweldloze communicatie.
Ook kun je meepraten aan de tafel met de leiding van Blink, zij werken op sociocratische wijze, als basisschool voor levensecht leren.
Meer info over het Consentspel vind je in de volledige aankondiging
Aanmelden via info@bewustculemborg.nl
 

Zhingeng Qigong

Op vrijdag 13 april komen twee meesters uit China om ons op inspirerende wijze de basisoefeningen van Zhineng Qigong te leren. Daarnaast bieden Tao Qing Yu en Peter Wanfeng Zhu een Healing Circle, voor iedereen toegankelijk.

Zhineng Qigong is een bewegingsleer die zeer effectief is voor het versterken van lichaam en geest. De oefeningen zijn eenvoudig en geschikt voor jong en oud, fit en niet zo fit. Door de oefeningen voel je je krachtig, sterk en in balans. Het resultaat van de oefeningen is snel merkbaar. Zhineng Qigong is door de Chinese regering uitgeroepen tot de meest helende vorm van Qigong en is erkend door de Nederlandse vereniging van Acupuncturisten.

Meer info over de dagworkshop Self Healing
Meer info over de avondworkshop Healing Circle
Meer info over de Chinese meesters Tao Qing Yu en Peter Wanfeng Zhu
Aanmelden via info@bewustculemborg.nl