Proeverij 2019

Proeverij! Zondag 3 november 2019 (11-17 uur)

Een inspirerende en leuke dag in het Huis van de Stad, Culemborg


Yoga voor stijve harken, fairtrade chocolade proeven, fan worden van jezelf, mediteren met muziek, groene financiën en veel veel meer. Geniet van tientallen gratis workshops, lezingen en andere activiteiten. Ontdek wat Culemborg je te bieden heeft op het gebied van welzijn, persoonlijke ontwikkeling, duurzaamheid en gezondheid.
De locatie Huis van de Stad is sfeervol. Door het hele gebouw vind je activiteiten. De entree is 2,50 euro (kinderen tot 12 jaar mogen gratis met je mee naar binnen).

We zien je graag!

ps. en volg de Proeverij op facebook

 

 

 


Programmaboekje

Klik hier of op het pijltje in afbeelding om naar het boekje te gaan


Het programma op een rij

Hieronder zie je het hele programma op een rij. De workshops en lezingen overlappen door het grote aanbod, dus kies je favorieten uit! En bekijk ook wat er op de markt allemaal te doen is.

 

11:00 – 11:45 uur MensenKind HEB JIJ DE TOUWTJES IN HANDEN? (workshop voor ondernemers)

Als ervaren ondernemer en coach katalyseer ik jouw verlangen. Niet door je trucjes te leren maar door een laagje dieper te kijken. Tijdens deze workshop leer je spelenderwijs meer over de boven- en onderstroom van ondernemerschap. Ontdek hoe je tot resultaat komt door bewuster te worden van jezelf en de interactie met de anderen.

 

11:00 – 11:45 uur Leefstijlcoaching de Betuwe JE LEEFSTIJL ALS MEDICIJN

Wil je gewicht verliezen, meer energie verkrijgen, maar bovenal zelf weer aan het roer gaan staan van je eigen gezondheid? Kom dan van 2 (ervarings-)deskundigen horen en ervaren wat leefstijl voor jou zou kunnen betekenen.

 

11:00 – 11:30 uur Yogabalans Culemborg YOGA VOOR EEN SOEPELE RUG

Heb je wel een last van een pijnlijke rug of wil je dat juist voorkomen? In deze workshop worden er oefeningen aangeboden voor meer soepelheid en kracht in de rug.

 

11:45 – 12:30 uur MensenKind BEWUST ZIJN IN JE MOEDERSCHAP (een training voor moeders)

Leer je eigen authentieke weg te bewandelen in je moederschap, vanuit je eigen creativiteit en wijsheid afgestemd op het uniek zijn van jouw kind. Maak tijdens deze introductieworkshop kennis met de schoonheid van zijnsgeoriënteerd werk.

 

12:00 – 12:30 uur De magie en kracht van vrouw-zijn DE WARE KRACHT VAN JE MENSTRUELE CYCLUS

De maandelijkse cyclus en menstruatie is voor velen een groot taboe, en wordt vaak ervaren als een last. Ja, ze kan lastig zijn. Echter als je je cyclus kent, is ze een bron van kracht. Iedere week heeft ze andere krachten en kwetsbaarheden; vandaar onze altijd veranderende natuur. Ken haar en ze is je beste vriendin en raadgeefster!

 

12:00 – 12:45 uur Nenchi TAI CHI OP DE STOEL

Voor mensen die moeite hebben met staan of in een rolstoel zitten, is er Tai chi op de stoel. We doen allerlei oefeningen, waaronder een kleine Tai chi vorm speciaal gemaakt voor op de stoel. Ontspannen bewegen, veel spieren gebruiken, gewrichten losmaken en daardoor rustiger in het hoofd worden.

 

12:45 – 13:30 uur Lotte schuit loopbaan- en ondernemerscoaching WAT WIL JE NOU ÉCHT?

Wat als jij gaat doen wat je écht wil? Met jouw natuurlijke talenten en kernwaarden gaan doen waarvoor je hier bent? Ben jij er klaar voor om te ontdekken wat dat precies is en hoe je daar je werk of onderneming van maakt? In deze workshop neem ik je mee!

 

12:45 – 13:15 uur Yogabalans Culemborg YOGA VOOR STIJVE HARKEN

Denk je dat je te stijf bent om aan yoga te doen? Dan is deze workshop misschien wel een bijzondere uitdaging voor jou. Doe mee en kom ervaren wat yoga voor je kan doen.

 

13:00 – 13:30 uur iLonk IS DIT ALLES?

Twijfel je eraan of je het leven leidt dat je wilt? Juist terwijl je vindt dat je niets te klagen hebt. En niemand snapt waarom je twijfelt. Die twijfel kan je toch wel iets belangrijks vertellen? Wat? Dat vertel ik je bij deze lezing.

 

13:00 – 13:45 uur MensenKind THUIS KOMEN BIJ JEZELF

Zhineng qigong is een bewegingskunst die het doel heeft om lichaam, ziel en geest met elkaar in balans te brengen. Het versterkt je zelfhelende vermogen en je gaat aangeleerde patronen doorzien. In deze workshop ervaar je de kracht van eenvoudige met aandacht uitgevoerde bewegingen.

 

13:30 – 14:15 uur Vipassana Culemborg VIPASSANA MEDITATIE

Meer rust in je hoofd? Meer in het hier en nu leven? Ontdek wat boeddhistische meditatie voor jou kan betekenen en hoe het inzicht geeft in jezelf en het menselijk bestaan.

 

13:45 – 14:30 uur De Zelfontwikkelaar ONTDEK JE INNERLIJKE SABOTEUR

Ken je dat? Soms doe je niet wat je wel zou willen en doe je wel wat je eigenlijk niet wil. Wat maakt het toch zo lastig om dicht bij jezelf te blijven? Met behulp van het enneagram ontdek je in deze workshop jouw innerlijke saboteur.

 

14:00 – 14:45 uur Ervaar het nu SCHOUDERMASSAGE VOOR AMATEURS

De schouders zijn een plek waar spanning zich vaak als eerste zich lichamelijk laat voelen. Ik vertel je kort hoe dit mechanisme werkt en laat je ervaren wat je eraan kunt doen. Bij jezelf en de ander.

 

14:30 – 15:15 uur Open Heart Music & Meditation WORKSHOP GELEIDE MEDITATIE

In onze huidige maatschappij met zoveel prikkels vinden veel mensen het moeilijk om rustig en bij zichzelf te blijven. Ontdek hoe je op een simple manier kalm en gecentreerd kunt blijven en je uitdagende situaties het hoofd kunt bieden.

 

14:45 – 15:15 uur LifeMoves ENERGIE IN BALANS

Interactieve lezing over ‘Energie in Balans’ waarin je niet alleen gaat zitten en luisteren maar ook ervaren. Voor wie lichamelijke of energie-klachten ervaart door bijvoorbeeld burn-out, hooggevoeligheid of onzekerheid. Of omdat je meer wil weten over hoe je je lichaam in kan zetten voor inzicht en herstel in jouw energie-balans

 

15:00 – 15:45 uur Sacred Dance MEDITATIE IN BEWEGING

Sacred Dance is een meditatieve vorm van dansen, meestal wordt er in een kring gedanst. De dansen zijn eenvoudig maar vol symboliek. Iedere dans heeft zijn eigen passen, gebaren en muziek. Zin om kennis te maken? Kom dan in de kring staan om samen met de anderen de weg van de danser te gaan. Danservaring is niet nodig om mee te kunnen doen. Laat de dans je bewegen en je wordt bewogen door de dans.

 

15:30 – 16:15 uur Relatie Academie LEER JEZELF BETER KENNEN

In een mini-opstelling leer jij jezelf beter kennen. Welke talent of eigenschap zou je wel wat vaker in willen zetten? Caroline Franssen laat je contact maken met onbekende delen van jezelf.

 

15:30 – 16:00 uur Harry Dijkshoorn GELEIDE MEDITATIE NON-DUALITEIT

Deze meditatie is een uitnodiging om te zien wie je in essentie bent. Je eigen ongerepte natuur tref je hier aan. Door middel van een geleide meditatie wordt het onbegrensde kenbaar gemaakt.

 

16:00 – 16:45 uur Nico Michielsen Reiki REIKI IS EEN CADEAUTJE VOOR JEZELF

Reiki is een methode om jezelf en anderen energie te geven. REI-KI betekent in het Japans universele energie. Tijdens een Reiki-cursus leer je hier op een natuurlijk manier mee om te gaan.

 

16:15 – 17:00 uur Relatie Academie LEER JE INNERLIJKE FAN KENNEN

Heb jij ook vaak kritiek op jezelf? Kan het altijd beter? Ben je daardoor maar zelden tevreden over jezelf en je prestaties? Sta je weinig stil bij wat je bereikt hebt en en kun je slecht ontspannen? Hoog tijd om de innerlijke fan beter te leren kennen Je krijgt tips om liever te zijn voor jezelf.

 

16:15 – 17:00 uur De magie en kracht van vrouw-zijn SENSUALITEIT, GENIET VAN JEZELF, VOOR JEZELF (workshop voor vrouwen)

Sensualiteit is anders dan seksualiteit. Sensualiteit is een belangrijk vrouwelijk aspect van zelfzorg. Sensualiteit kun je gebruiken om de relatie met jezelf te verdiepen en te verzachten. Vandaag gaan we beginnen een aantal van onze zintuigen op een sensuele manier ontwaken. Trek je stoute schoenen aan en doe mee.


Plús een bruisende markt met doorlopend activiteiten

Op de beursvloer presenteren alle deelnemers hun bedrijf. Op deze gezellige markt kun je bij meerdere deelnemers doorlopend meedoen aan mini-consulten, proeverijen en andere inspirerende en leuke activiteiten.

 

Kinova (Elmar Dekker) HOE STAAT JE WERKPLEK

Een meting van jouw sta-werkplek? Je sta-werkplek wordt ter plekke bepaald.

 

OHMM (Peter Wilms) MINI-SESSIE THETA-HEALING

Een minisessie theta-healing om een beperkende overtuiging te ontdekken en om te zetten naar een positieve mindset.

 

Praktijk Fitis (Joke Andringa) TEKENEND IN GESPREK

Ervaar hoe jij en je (klein)kind met elkaar communiceren door samen een tekening te maken.

 

Relatie Academie (Caroline Franssen) FANCLUB

Miniconsult om je innerlijk fan te leren kennen.

 

Eliane Tassen (Eliane van Herwaarden) WENSTAS OP MAAT

Bezoek de kraam van Eliane, dan maakt zij jouw persoonlijke wenstas helemaal op maat. Natuurlijk van duurzaam leer.

 

Nen-chi (Ellen Hannes) MERIDIAANKOGELS ERVAREN

Het oefenen met meridiaankogels maakt de handen soepel en stimuleert acupunctuurpunten in de handen.

 

Culemnia (Ron Wiebolt) MINICONSULT KLASSIEKE HOMEOPATHIE

Als jij wilt weten wat klassieke homeopathie voor jou en/of je kind kan doen bij overprikkeling.

 

Erika Hendriks DILEMMASPEL

Spelen van het dilemmaspel.

 

Life-moves (Jolanda van Elswijk) POEH POEH, BEN JE OOK ZO MOE?

Vertel bij de stand waar je last van hebt en je krijgt na een kleine verkenning een energizer op maat.

 

Yogacentrum Liefland (Magda Adema) TIPS LICHAAMSHOUDING EN BEKKENBODEM

Ik geef tips voor je houding en bekkenbodem, aansluitend op jouw specifieke vraag. Dat kan een voelbaar verschil maken!

 

Yogabalans Culemborg (Marianne van Lobberegt) WIN EEN MAAND LANG GRATIS YOGA!

Waarom zou jij een maand lang yogalessen willen volgen? Kom dat vertellen in de stand en maak kans op deze prijs.

 

Leefstijlcoaching de Betuwe (Lianne van den Dungen) JE LEEFSTIJL ALS MEDICIJN

Een miniworkshop waarin meer helderheid verkregen wordt: wat is leefstijl allemaal? En ook waar is jouw grootste verbeterpunt?

 

Jouw natuur (Petra Schuijling) BELEEF WANDELCOACHING

Heb je een vraag over bijvoorbeeld loopbaan, stress, hooggevoeligheid of persoonlijke groei? Of hik je tegen een lastige keuze aan? Ga mee wandelen en laat je tijdens deze intuïtieve vorm van coaching verrassen door wat de natuur je te vertellen heeft.

 

Natuurlijk bewust genieten (Naturijn) CHOCOLADE PROEVERIJ

Chocolade proeverij met bio fairtrade chocolade.

 


 

Alle deelnemers op een rij

 

Maat Shiatsu Shiatsu is een Japanse manuele therapie. Een persoonlijke, unieke behandeling gericht op herstel, ontspanning en meer vitaliteit. www.maat-shiatsu.nl

De Magie en Kracht van Vrouw-Zijn Workshops voor meisjes en vrouwen rond thema’s: de menstruele cyclus en sensualiteit. www.mirellavanstaveren.nl

Kinova Lost fysieke klachten door de werkplek op en geeft ergonomisch advies bij productontwikkeling. www.kinova.nl

Open Heart Music & Meditation Ontdek jouw essentie door muziek, meditatie, coaching en theta-healing. www.ohmm.nl

Vipassana Culemborg Vipassana Culemborg biedt een meditatiecursus, wekelijkse meditatieavond, huiskamersangha, retraites en andere activiteiten. www.vipassanaculemborg.nl

iLonk iLonk helpt mensen om op een andere manier naar hun leven en hun keuzes te kijken. www.ilonk.nl

Eliane Tassen Tassen op maat en naar jouw wens, gemaakt van duurzaam leer. www.nl.pinterest.com/elianevanherwaa

Praktijk Fitis Integratieve Kindertherapie, Systemische Ouderbegeleiding. Integratieve kindertherapie en systemische oudercoaching voor ontspannen en bewust ouderschap. www.praktijkfitis.nl

Relatie Academie De Relatie Academie helpt je om van jezelf te houden en een betere relatie te krijgen met je partner. www.relatieacademie.com

NenChi, Taiji & Qigong Ontspannen bewegen vanuit de principes van de Taijiquan en gebaseerd op de Chinese gezondheidskunde. www.nenchi.nl

Ervaar het Nu Voor een massage die indruk maakt, voor lichaam, geest en welbevinden. Ervaar het. www.ervaarhetnu.nl

Sacred Dance Culemborg Sacred Dance is een meditatieve vorm van dansen: een meditatie in beweging.

Culemnia Culemnia is de praktijk voor klassieke homeopathie bij medische klachten en hulp bij hooggevoeligheid. www.culemnia.nl

Hubrien - Financieel Advies 2.0 Financiële lifeplanning en duurzaam vermogensadvies. www.hubrien.nl

Unaty Unaty biedt een zinnig gesprek en persoonlijke begeleiding op maat voor jongeren en volwassenen. www.unaty.nl

Jouw Natuur Wandelcoaching bij Jouw Natuur gaat over voluit leven naar je eigen natuur. www.jouwnatuur.nl

Centrum MENSENKIND Centrum voor bewustwording waar ieder mensenkind zich gedragen mag voelen om als volwassene te groeien. www.mensenkind.nu

Leefstijlcoaching de Betuwe Leefstijlcoaching de Betuwe helpt je op jouw weg naar meer vitaliteit, o.a. door het COOL programma. www.leefstijlcoachingdebetuwe.nl

Erika Hendriks Onafhankelijke expertise en advies op gebied van sociale veiligheid. Inzet als vertrouwenspersoon. Maatwerkinterventies, coaching, begeleiding. www.erikahendriks.nl

Praktijk LifeMoves Therapie Coaching en groepstraining voor wie worstelt met haar zijn energie, balans of zelfvertrouwen. www.lifemoves.nl

Het groene vuur Het groene vuur ontwerpt, bouwt en begeleidt de bouw van leemkachels. www.hetgroenevuur.nl

Yogacentrum Liefland Yoga in alle eenvoud. Voor bewustwording, gezonde lichaamshouding, bekkenbodem en ademhaling. www.liefland.nl

YogaBalans Culemborg YogaBalans Culemborg biedt een breed scala aan van yogalessen in verschillende stijlen gegeven door meerdere docenten. www.yogabalansculemborg.nl

Nico Michielsen Reiki Een Reiki-cursus is een cadeautje voor jezelf. www.nicomichielsen.nl

Lotte Schuit Loopbaan- en ondernemerscoaching Wat als jij gaat doen wat je echt wilt. Maar wat is dat en hoe maak jij daar je werk van? www.thehappyatworkagency.nl/overlotte/

Naturijn Bewust kiezen voor een gezonde levensstijl met natuurlijke voeding die lichaam en geest voedt! www.naturijn.nl

Harry Dijkshoorn Counseling en therapie Traumatherapie-Somatic experiencing, Chi Nei Tsang lichaamswerk, facilitator workshops Non-Dualiteit. www.harrydijkshoorn.com

De Zelfontwikkelaar Coaching om je eigen antwoorden te vinden vanuit jouw kern. www.zelfontwikkelaar.nu


Bekijk het programmaboekje (klik hier)Doe je als ondernemer volgend jaar ook mee met de Proeverij?

Iedere ondernemer uit Culemborg e.o. kan meedoen op de Proeverij. Een bruisende markt voor je kraam en een sfeervolle ruimte voor je (korte) workshop of lezing. Bereik nieuwe klanten uit de regio op een leuke, levendige dag in het prachtige Huis van de Stad, middenin het centrum van Culemborg. De enige voorwaarde is dat je je aangesproken voelt als professionele en bewuste en/of duurzame ondernemer. Mail ons voor meer informatie via info@bewustculemborg.nl

 

Deze week in Culemborg

Onze Professionals

Natália Leal

Coaching - Diverse Coaching
Empowering you to reach your goals

Natália Leal
Culemborg

Mirjam van den Anker

Psychosociale therapie
Balans in Werk en Leven

Balans in Werk en Leven
Mirjam van den Anker
Culemborg

Olivier Winants

Psychologische hulp
Olivier Winants - Praktijk voor Psychotherapie

Olivier Winants - Praktijk voor Psychotherapie
Olivier Winants
Culemborg

Coaching - Wandelcoaching
Jouw natuur - Intuïtieve wandelcoaching | Culemborg, Utrecht e.o.

Jouw natuur
Petra Schuijling
Culemborg

Opleiding en Training
Opleiding en masterclass opstellingen op tafel

Beeldkracht, opstellingen op tafel
Caroline Franssen
Culemborg

Muziek & Zang
Alles Is Muziek

Alles Is Muziek
Marijke Koerselman
Culemborg

Coaching - Diverse Coaching
Met passie ondernemen zonder stress of onzekerheid • life, ondernemers en loopbaan coach in één

De Katalysator Coaching
Lars Lutje Schipholt
Culemborg

Opleiding en Training
Kinesiologie - Inge Burgerhof

Begrip door inzicht
Inge Burgerhof
Culemborg

Ademtherapie
Adem en ontspanning

YogaBalans
Marianne van Lobberegt
Culemborg

Natuurgeneeskunde
Darmklachten | Kinderwens | Lekker in je vel vanuit een gezonde buik vanuit natuurgeneeskunde

Praktijk de Groeisprong
Claudia van Wezel
Culemborg

Kinderen-Ouders
In the Move - Kindertolk

Yoga in Wijk & Culemborg / In the Move
Marianne Luijk
Wijk bij Duurstede

Kinderen-Ouders
Blink basisschool

Blink
Marjon Smits
Culemborg

Relatietherapie
Olivier Winants - Praktijk voor Psychotherapie

Olivier Winants - Praktijk voor Psychotherapie
Olivier Winants
Culemborg

Centra voor Gezondheidszorg
Coaching Op Leefstijl (COOL)

Leefstijlcoaching de Betuwe
Lianne van den Dungen en Ruth Sas
Culemborg

Coaching - Diverse Coaching
Anker coaching en stiefcoaching

Anker coaching
Anke Runia
Beusichem

Massage
Ervaar het Nu voor (ontspannings) massage

Ervaar het Nu
André van Dommele
Culemborg

Opleiding en Training
InspiRadiance persoonlijke groei

InspiRadiance
Saskia Bosman
Culemborg

Financiële dienstverlening
Hubrien - Financieel Advies 2.0

Hubrien - Financieel Advies 2.0
Hubrien Meijaard
Culemborg

Winkels
G&W Gezondheidswinkel

G en W Gezondheidswinkel
Ton Müller
Culemborg

Yoga
Yoga in Culemborg - Zwangerschapsyoga, Yoga voor Moeders en Yoga in de Boomgaard

Yoga in Wijk & Culemborg / In the Move
Marianne Luijk
Wijk bij Duurstede

Relatietherapie
Caroline Franssen, relatiecoach

Caroline Franssen, relatiecoach
Caroline Franssen
Culemborg

Coaching - Kindercoaching
Pony Power voor Kids

Epona Coaching
Angelique Driesen
Beusichem

Financiële dienstverlening
Grever Administraties

Grever Administraties
Greetje Verlangen
Culemborg

Biografisch werk & Verhalen
Pakhuis vol Verhalen

Pakhuis vol Verhalen
Pietie Visser
Culemborg

Coaching - Diverse Coaching
KiemKracht Coaching & Counseling

KiemKracht Coaching & Counseling
Hanneke van Zijl
Tiel

Kinderen-Ouders
Culemnia praktijk voor hulp aan kinderen

Culemnia
Ron Wiebolt
Culemborg

Ayurveda
Layur Ayurveda behandel praktijk

Layur Ayurveda behandel praktijk
Laura Akkerman
Culemborg

Massage
Ervaar het Nu voor (ontspannings) massage

Ervaar het Nu
André van Dommele
Culemborg

Filosofie
Filosofisch consult

Denken in de Boomgaard
Godelieve Bun
Culemborg

Shiatsu Therapie
Maat Shiatsu

Maat Shiatsu
Arine Maat
Beusichem

Yoga
Yogacentrum Liefland: yoga, mindfulness en gezond bewegen, ook online les

Yogacentrum Liefland
Magda Adema
Culemborg

Reiki en magnetiseren
Reiki: een Handreiking om daarna op eigen kracht je weg te volgen.

Nico Michielsen
Eck en Wiel

Reiki en magnetiseren
Reiki healings (fysiek of op afstand)

MNGme
Mariska Vermeulen
Culemborg

Dans & Beweging
Biodanza in Culemborg

www.reneemars.nl
Renée Mars
Culemborg

Dieren
Honden Beusichem - e.o. | Kennis, Inzicht, Inspiratie

Honden Beusichem - e.o. | Kennis, Inzicht, Inspiratie
Suzanne Huijs
Beusichem

Meditatie
Vipassanameditatie

Vipassana Culemborg
Marianne van Lobberegt & Mari den Hartog
Culemborg

Traumatherapie
Somatic Experiencing Therapie; Chi Nei Tsang lichaamswerk; Hulp bij (spiritueel/religieus) misbruik;

Harry Dijkshoorn Counseling/Therapie Praktijk
Harry Dijkshoorn
Culemborg

Fysiotherapie
Alpha fysiotherapie Culemborg

Alpha fysiotherapie
maarten theijsmeijer
Culemborg

Permacultuur
Stadsboerderij Caetshage

Stadsboerderij Caetshage
Boudien Philips
culemborg

Coaching - Lifecoaching
Begeleiding bij levensvragen en keuzes

iLonk
Yvonne Lammertink
Culemborg

Yoga
YogaStudio Yokidoki

Yokidoki
Marien van Os
Culemborg

Yoga
De Yogazolder

De Yogazolder
E.C. de Ridder
Culemborg

Yoga
Poweryoga, klassieke yoga, easy flow yoga, acroyoga, tieneryoga in Culemborg en Ravenswaaij

Yoga aan de Lek
Sigrid Paulussen
Ravenswaaij

Regressie- en reïncarnatietherapie
Praktijk voor regressie -en reïncarnatietherapie

Praktijk voor regressie -en reïncarnatietherapie
Hannah Gerzon
Culemborg

Mannenwerk
Olivier Winants - Trainer & therapeut

Olivier Winants - Praktijk voor Psychotherapie
Olivier Winants
Culemborg

Massage
Maat Shiatsu, praktijk voor iokai shiatsu

Maat Shiatsu
Arine Maat
Beusichem

Massage
Praktijk voor Holistische Massagetherapie In Levende Lijve

Praktijk voor Natuurgeneeskunde In Levende Lijve
Gabriëlle Nijhuis
Culemborg

Bouwen en Wonen
Het Groene Vuur leemkachels

Het groene vuur
Theo Dubois
Culemborg

Therapie (diverse)
Evelanx fysiotherapie

Evelanx Fysiotherapie
Evelien van Wiggen
Culemborg

Winkels
afhaalpunt Van Haver tot Gort, biologische voeding, verzorgings en huishoudproducten

Online-bio-winkel Van-Haver-tot-Gort
Ilse Schuts
Culemborg

Tips uit de agenda

Advertenties

Ik en Jij - Systemisch Werk - elke dinsdag avond opstellingen in de Gelderlandfabriekwww.boekhandeldekraanvogel.nl - Zandstraat 22 - 4101EG  Culemborg
Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Mannenwerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Ouderenzorg Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg
Bewust Culemborg

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!