Lu Jong Tibetaanse Yoga | Culemborg

Lu Jong Tibetaanse Healing Yoga

Lu Jong, in het westen geïntroduceerd door Rinpoche Tulku Lobsang, is een reeks van lichaamsbewegingen die meer dan 8000 jaar geleden ontstaan zijn in Tibet. De oefeningen komen uit de boeddhistische Tantrayana, Bön tradities en is gebaseerd op de Tibetaanse geneeskunde.

De oefeningen herstellen de balans van de vijf elementen(ruimte, aarde, wind, vuur en water), vitale substanties van het lichaam en verhoogt de flexibiliteit van de wervelkolom.

Lu Jong Yoga bij Correnteza  

Sinds 1991, ondersteun ik (Valentina Gomes) als begeleider, coach en trainer dagelijks mensen om hun aard, talenten en vermogens te ontwikkelen en in te zetten op een manier dat het hen en hun omgeving vreugde schenkt. De heilzame werking van Lu jong ontdekte ik een paar jaar geleden, toen ik zelf  kampte met chronische fysieke klachten. Het beoefenen van Lu Jong bracht mij meer en meer verlichting van de klachten en is niet meer weg te denken uit mijn dagelijkse onderhoud. Inmiddels als gecertificeerd teacher, ondersteun ik het doel van de Rinpoche, om het mogelijk te maken dat velen Lu Jong kunnen beoefenen en inzetten als hulpmiddel voor een gezond en gelukkig leven.

Voor wie

Lu Jong is geschikt voor iedereen. Alle oefeningen kunnen ook op een stoel worden gedaan.

De heilzame werking op zowel fysiek-, mentaal en energetisch niveau, maakt Lu Jong ook geschikt om in te zetten bij klachten als burnout en re-integratie-loopbaantrajecten.   

 

Wekelijkse lessen:

dinsdagavond 19.30-20.30 uur

woensdagochtend 8.30-09.30 uur

€100 per 10 lessen(gratis proefles)

 

Over Valentina Gomes | Culemborg

Bewust Culemborg
Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunstzinnige therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg