YogaStudio Yokidoki | Culemborg

Levenskracht

Als je levenskracht is geblokkeerd (mentaal, emotioneel of fysiek) dan kan de energie niet stromen. Je kan dan last krijgen van allerlei (psychosomatische) klachten. Yoga helpt je om deze blokkades op te lossen. En niet alleen je lichaam wordt soepel en sterk, ook de veerkracht van je geest wordt vergroot. Je krijgt meer energie, voelt je positiever en allerlei stressgerelateerde klachten lossen op. Het geeft je de steun om makkelijker en positiever in het leven te staan en het leert je hoe je je geest kunt verstillen. 

Yogales

In de lessen is er veel aandacht voor de basis van de Yogahoudingen (Asana's), Lichaamsbewustzijn, Meditatie en de Adem.  In iedere les werken we met verschillende Yogaflows, waarbij de bewegingen en houdingen worden verbonden met de ademhaling. Rust wordt afgewisseld met activiteit, vloeiende beweging met verstilde houdingen. Soms vraagt de yoga van je om door te zetten, en dan weer juist om los te laten. Ook je spirituele spier wordt getraind door eeuwenoude vedische kennis  en geeft je praktische tools om het dagelijkse leven makkelijker aan te kunnen.  

Yokidoki

Bij Yokidoki biedt een veilige plek waar je dieper komt bij jezelf, leert om gecentreerd te zijn en de rust te vinden binnenin je. In de les werken we met bolsters, stripjes, yogablokken,  riemen en deken, zodat je altijd op je eigen niveau kunt werken. We richten ons in de lessen vooral op wat je lichaam wél kan. Loslaten, genieten en een gezonde dosis humor en plezier is daarbij belangrijk.

 

 

Over Marien van Os | Culemborg

Marien van Os (1965) is een bevlogen docente yoga, kinder- en tieneryoga met een rijke ervaring in het geven van cursussen, workshops, bijscholingen en trainingen op het gebied van Body en Mind. Haar werk is door de jaren heen een samensmelting geworden van Yoga, Energetisch lichaamswerk en Spirituele beoefening. Ze geeft les met compassie, gemak en humor en weet bij ieder persoonlijk aan te voelen wat er nodig om nog meer gecentreerd, ontspannen en vrij te zijn.

Haar yogalessen zijn beïnvloedt door zowel westerse als oosterse inzichten, middels uiteenlopende studies, opleidingen en trainingen. Marien weet dit met passie en plezier over te brengen in haar lessen. En kan mensen inspireren om de rust in zichzelf te vinden en hun eigen levenskracht weer te laten stromen. Als teacher voor de Art of Living Foundation geeft ze op vrijwillige basis Happiness-cursussen en Ademworkshops, die mensen op effectieve wijze ondersteunen om nog positiever en vrijer in het leven te staan. Sinds november 2017 volgt ze een Yoga Health Coach-training (bij worldwide association van BodyHealer) welke ze in mei 2018 zal afronden. 

 


Foto 1 Marien van Os Foto 6 Marien van Os Foto 13 Marien van Os Foto 14 Marien van Os Klik om te vergroten

Yokidoki
Marien van Os


Professionals in de categorie Yoga

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Mannenwerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Ouderenzorg Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Culemborg
Bewust Culemborg

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!