Acupunctuur (Klassieke en dr.tan's Balansmethode)


Beusichem

Praktijk Podirosa vind je in Beusichem (Sportveldstraat 35) en in Utrecht (M.H. Trompstraat 1). Met klassieke acupunctuur of Dr. Tan Balans methode naar een balans die bij jou past. Wil je ontdekken hoe, neem dan contact met me op. Geen wachtlijst

Samen pakken we je klachten aan
De klassieke acupunctuur, die ik gebruik, helpt je om lichamelijke en emotionele klachten aan te pakken.
Pijnbestrijding en balans methodes volgens het systeem van dr. Richard Tan helpen onder andere snel bij (acute) pijnklachten. Samen werken we aan het bereiken van de voor jou meest passende welzijn en gezondheid.

 

Over

Sinds 2011 heb ik een praktijk voor voetreflexologie en acupunctuur. Hier help ik je graag met mijn kennis van Traditionele Chinese Geneeskunde om je gezondheid positief te beïnvloeden. Jaren geleden werd ik zelf geconfronteerd met een chronische ziekte. Ik ging op zoek naar een nieuwe balans in gezondheid en plezier. Mijn interesse in het lichaam en haar functioneren werd hierdoor gewekt.

Mijn passie
Inmiddels heb ik door een samenspel van zowel Westerse als Oosterse invloeden bereikt dat ik ondanks een huidaandoening lekker in mijn vel zit. Tijdens dat proces heb ik zelfs mijn passie gevonden: Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG)!

De complexe en gelijktijdig eenvoudige inzichten van de TCG maken dat ik mij nog dagelijks dankbaar, blij en nieuwsgierig naar meer kennis voel.

Huidaandoeningen, (chronische) pijn, last van je darmen: het kan je leven behoorlijk in de war schoppen.
Welzijn en gezondheid is voor iedereen anders. Voor de één is dat slapen zonder jeuk, voor de ander van zijn pijn of klachten af zijn.

Mijn visie: iedereen is anders, maar samen komen we tot een balans van gezondheid en welzijn die bij jou past!

Acupunctuur (Klassieke en dr.tan's Balansmethode)