Stadswerkplaats-Culemborg | Culemborg

De Stadswerkplaats-Culemborg biedt organisaties, maar ook particuliere initiatiefnemers de ruimte een activiteit aan te bieden die op vele manieren tot de verbeelding spreekt. Dat kunnen zijn: kunstzinnige, culturele, educatieve, informatieve, maar ook ambachtelijke en praktische activiteiten. De Stadswerkplaats is ook een werkplaats waar iedereen terecht kan met zijn of haar klus, groot of klein. Wat de Stadswerkplaats beoogt te worden is een herkenbare ontmoetingsplaats waar creatievelingen (in de breedste betekenis van het woord) elkaar kunnen ontmoeten, kennis en ideeën kunnen uitwisselen, maar elkaar vooral blijven inspireren.

Naast het aanbieden van activiteiten werkt de stadwerkplaats graag mee aan projecten. De uitvoering van deze projecten wordt gerealiseerd met behulp van de inzet van cliënten vanuit de dagbesteding. Cliënten die tevens werkzaam zijn in de stadswerkplaats.
Met deze werkwijze benadrukt de stadswerkplaats haar maatschappelijke betrokkenheid. Een werkwijze waarin duurzaamheid, maatschappelijk ondernemen en ambachtelijkheid op een natuurlijke manier samenkomen en centraal staan.

Over Norine Maniran | Culemborg


Foto 1 Norine Maniran Klik om te vergroten

Stadswerkplaats-Culemborg
Norine Maniran

Bewust Culemborg
Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Ergonomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunstzinnige therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Culemborg