Hubrien - Financieel Advies 2.0

Hubrien - Financieel Advies 2.0
Culemborg

Sta je op een kruispunt in je leven? Ben je bezig met (financiële) consequenties van een life-event? Is het tijd om orde op zaken stellen? Wil je graag een helder overzicht hebben van je huidige financiële situatie? Inzicht hoe je dit kunt koppelen aan zaken die er voor jou écht toe doen? Ik kan je daar mee helpen!

(Financial) Life planning is namelijk mijn vakgebied. Hierin ben ik heel goed thuis en adviseer ik met veel plezier. Ondernemers en particulieren. Keer op keer weet ik mijn relaties te verrassen met goede en duurzame oplossingen van hun vraagstuk!

Ik ben bijna 25 jaar werkzaam in de financiële sector, eerst als adviseur bij banken en adviesbureaus en nu alweer ruim 12 jaar als zelfstandig adviseur. Alweer een tijdje zonder provisies (en dus op declaratiebasis) om volledig onafhankelijk te kunnen adviseren.

Transparantie, helderheid, duidelijkheid, passie, mensgerichtheid, doelgerichtheid, duurzaamheid, deskundigheid, spiritualiteit: woorden en gevoelens die bij mij passen!

Federatie financieel planner, erkend hypotheekadviseur, geregistreerd life planner: de cijfertjes zullen altijd kloppen…maar het belangrijkste is natuurlijk dat het klopt van mens tot mens! Samen kijken naar de dromen en doelen in jouw leven, en daar dan een kloppend financieel plaatje bij maken op basis van een transparant en duidelijk stappenplan. En dit alles wel graag zo groen en duurzaam mogelijk!

Met (Financial) Life Planning –zeg maar: Financieel Advies 2.0- kan het echt: jouw dromen en doelen waar maken!

Over Hubrien - Financieel Advies 2.0


Hubrien - Financieel Advies 2.0

Hubrien Meijaard

Zomertaling 13
4105 TL Culemborg

Lid van beroepsvereniging

Hubrien - Financieel Advies 2.0