Coaching Op Leefstijl (COOL) | Culemborg

Over Lianne van den Dungen en Ruth Sas | Culemborg

Lianne is geinteresseerd in gezondheid en heling en is in staat om daarin heel breed te kijken. Opgeleid sinds 30 jaar als verpleegkundige en werkzaam in de intensieve thuiszorg als zelfstandige zorgprofessional, is haar motto: Natuurlijk als het kan, regulier als het moet!

Naast de HBO-V is ze geschoold als Journeytherapeute door Brandon Bays en als voetreflexologe en detoxcoach.

Van april 2011 tot eind 2016 was ik de locatiehoudster te Culemborg via de Stichting Gezond Verstand Lezingen. Dit was een manier om een bijdrage te leveren om mensen meer bewust te maken hoe ze zelf kunnen bijdragen aan hun gezondheid, de natuur en een gezonde economie. Ze werkt graag met mensen die hun eigen verantwoordelijkheid willen en durven te nemen.

Naast bewustwording wil ze zich graag toeleggen om mensen te coachen en te inspireren naar Bewust Gezond vanaf de plek waar ze nu staan en naar hun zelf gekozen doel.

Vanaf begin 2017 wil ze vanuit Centrum Mensenkind werkzaam zijn als Holistisch Verpleegkundige om jonge ouders te begeleiden bij de ontwikkeling en gezondheid van hun jonge kinderen.

Ze wil er ook werkzaam zijn voor deze doelgroep als Journeytherapeute

Verder is haar passie reizen, wandelen en mensen uit allerlei culturen ontmoeten .

Ze is ook trotse moeder van een zoon van 14!


Foto 1 Lianne van den Dungen en Ruth Sas Foto 3 Lianne van den Dungen en Ruth Sas Klik om te vergroten

Leefstijlcoaching de Betuwe
Lianne van den Dungen en Ruth Sas


Professionals in de categorie Centra voor Gezondheidszorg

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Ergonomie Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga
Bewust Culemborg
Bewust Culemborg

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!