Advies bij de koffie

In Orde Ontwerp Interieuradvies / Judith van Schaik
Deil

Is je interieur niet naar je zin? Wil je daar iets aan doen, maar is alles overhoop gooien een te grote stap? Tijdens een kop koffie kun je alles op tafel gooien waar je over twijfelt. Ter plekke zijn al veel oplossingen te bedenken. Ik kom graag!

Veel mensen hebben wensen voor hun huis. Maar vaak blijft het bij wensen. Omdat ze niet goed weten hoe ze te werk moeten gaan of omdat ze twijfelen over welk effect een bepaalde wijziging zal hebben. Maar de stap naar een interieurontwerper voor hulp te groot. 

Twijfel jij ook? Neem dan wel een eerste stap naar de oplossing! Om die eerste stap kleiner te maken, bied ik ook een eenvoudig advies aan. Twee uur "advies bij de koffie". Ter plekke, in jullie huis. 

We inventariseren waar het niet lekker loopt en wat jullie wensen zijn. Daarna proberen we meteen een aantal oplossingen te vinden. Die je vervolgens zelf kunt uitvoeren. 

We kunnen de tijd ook gebruiken als je grote verbouwplannen hebt. Om eens een eerste inventarisatie te maken of wat jullie voor ogen hebben haalbaar is. of om je ideeën aan te scherpen. Of om te kijken of iemand anders nog alternatieven kan bedenken. 

Kun je na die twee uur weer zelf verder? Wat fijn! Ik hoop dat ik zo iets in beweging kan zetten. Heb je grote plannen en moet er meer uitgewerkt worden? Ik ga graag voor je aan de slag, maar dat valt buiten dit aanbod. 

Hoe dan ook: je huis is een belangrijke plek. Je slijt er veel tijd van je leven. Zorg dus dat je er graag bent! En maak werk van je wensen. 

 

 

 

Tarief/Prijs
€ 200,00

Betalen ter plekke met tikkie


In Orde Ontwerp Interieuradvies / Judith van Schaik

Deil

Advies bij de koffie