Kennismakingssessie Coaching/Therapie

Berna van der Heide Coaching
Culemborg

In een kennismakingssessie spreken we over de lastigheden waar je tegenaan loopt en nemen we de tijd om te gaan voelen. Vanuit het voelen krijg je zicht op dingen waar je je nog niet bewust van was.

Het vraagt moed en toewijding om met jezelf aan de slag te gaan. Ik help je daarbij graag.
Vaak is er een concrete aanleiding, omdat je bijvoorbeeld vastloopt in je werk, leven of relaties. Of omdat je telkens tegen dezelfde problemen aanloopt. Soms zijn er vage gevoelens van ongemak, het gevoel dat er iets mist.

In deze kennismakingssessie nemen we de tijd om te onderzoeken waar je hulp bij nodig hebt. Jij bepaalt of dat leidt tot een keuze voor een verder traject met mij. Samen zetten we de koers van dit traject uit. Door de gesprekken en regelmatige evaluatiemomenten houden we zicht op die koers.

Je zou kunnen zeggen dat ik op therapeutische wijze coach. Gesprekken (cognitie en bewustwording) wisselen af met voelen en het waar laten zijn van die gevoelens. Zo worden hoofd, hart en ziel aangesproken. We werken met dat wat er is. Ik sluit aan bij waar jij bent, omdat precies op die plek de verandering of heling kan plaatsvinden. Daarmee is coaching maatwerk.

Voor deze kennismaking kun je live komen in mijn praktijk, maar ook een online afspraak via videocall is mogelijk. Natuurlijk is fysieke nabijheid fijn, maar uit ervaring weet ik dat online-coaching geen belemmering hoeft te zijn voor nabijheid, raakbaarheid en diep waarnemen en voelen in je lijf. 

Voor de mensen die via Bewust Culemborg een afspraak voor een kennismakingssessie maken reken ik eenmalig € 60,00 voor 1,5 uur. 

Tarief/Prijs
€ 60,00

kennismakingssessie (1,5 uur), gereduceerd tarief voor volgers Bewust Culemborg (normaal € 95,00)


Berna van der Heide Coaching

Culemborg

Kennismakingssessie Coaching/Therapie