Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Avondcursus Zelfliefde, Zelfacceptatie en Zelfvertrouwen (ONLINE start)
WO 27 mei | 19.00-21.30 uur | Zeist

27 mei 2020 t/m 08 juli 2020 | 6 woensdagavonden 27 mei, 3, 10 en 24 juni, 1 en 8 juli
330,00 | Privé € 330,00, Zakelijk € 449,00


Het is een kunst om écht vriendelijk te zijn voor jezelf, laat staan blij te zijn met jezelf. Toch is in vrede zijn met jezelf, een voorwaarde voor je geluk. In deze cursus leer je ontdekken hoe het voelt om jezelf helemaal te accepteren precies zoals je bent. Daarvoor is het belangrijk om alles wat je voelt en ervaart in jezelf te laten bestaan, waar te laten zijn en ruimte te geven. Met behulp van eenvoudige zijnsgeoriënteerde oefeningen ontdek je dat als je je open stelt voor je innerlijk, dat innerlijk als vanzelf tot rust komt en blij wordt met jou en jij daardoor met jezelf. Zo ontstaat er Zelf-Acceptatie en op basis daarvan Zelf-Liefde.

Zelf-Vertrouwen ontstaat doordat je gaat ontdekken dat door jezelf te zijn en door wat er in je leeft te delen met een ander, die ander blij wordt met jou en jij omgekeerd met deze. Zo ontdek je dat wie goed voor zichzelf zorgt door een ander als een geschenk wordt ervaren. 

Korte cursus waarin vanuit een meditatieve basis gewerkt wordt met diverse werkvormen uit de Zijnsoriëntatie (visualisatie, lichaamswerk, praktijkoefeningen).

Berna van der Heide geeft deze cursus vanuit het Centrum voor Zijnsoriëntatie al geruime tijd in Haarlem, maar nu ook samen met Gijsbert Zwart in Zeist.

Informatie + Aanmelden » Berna van der Heide Coaching ism Centrum voor Zijnsoriëntatie | Berna van der Heide

www.centrumzijnsorientatie.nl

Centrum voor Zijnsoriëntatie
Utrechtseweg 133
3702 AC Zeist

Berna van der Heide
0657215632
info AT bernavanderheide DOT nl

Meer agenda van Het LijfLab

Bewust Culemborg

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!