Lente-Detox
VR 17 april | 00.00-00.00 uur | Online

17 april 2020 t/m 27 april 2020 | De Detox bestaat uit 10 dagen. Je kan het aanpassen aan je eigen schema. Later instromen is ook mogelijk
100,00 | 2e persoon gratis - aanbieding geldig t/m 10 april


De lente is een tijd waarin je lichaam al vanzelf in een opruimmodus staat. Het is de perfecte tijd om een detox te doen. Zodat je lichaam, geest en spirit een reset krijgen en je een heldere, lichtere en energiekere versie van jezelf wordt.  

In plaats van een tandje erbij en nog harder te gaan werken in deze maanden, stap even uit deze hectische modus. Vertraag. Gun je lichaam om alle afvalstoffen op te ruimen en ervaar je een gevoel van lichtheid, kalmte en ruimte in jezelf. Deze periode werkt mee om weer een energieke start te maken in de lente. 

De Detox bij Yokidoki is gebaseerd op de eeuwenoude wijsheid van Ayurveda en Yoga gecombineerd met moderne westerse inzichten. 

Profiteer nog van de 2 voor de prijs van 1- aanbieding,
die geldig is t/m 10 april.

Meer info, tips en tools voor het op ayuvedische wijze detoxen van je lichaam en geest op 9 april 18.30 - 19.30u tijdens het gratis Detox Webinar van Yokidoki. Check de website voor meer info. 

Informatie + Aanmelden » Yokidoki | Marien van Os

www.yokidoki.nl
Bekijk Facebook event

Online
Online
Online

Marien van Os
06-38583559
marien AT yokidoki DOT nl

Meer agenda van Yokidoki

Bewust Culemborg

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!