UITGESTELD basisjaar/coachopleiding Zijnsoriëntatie
ZA 18 april | 10.00-00.00 uur | Arnhem

18 april 2020 t/m 30 januari 2021 | 20 opleidingsdagen van 10.00 - 18.00 uur
3.500,0 | De kosten zijn exclusief de verblijfskosten van één externe tweedaagse. Zakelijk geldt een aangepast


In de natuur gebeurt het soms. Je ziet een vlinder, een bloem en even wordt het stil. Ook in een gesprek kan het gebeuren. De kern wordt geraakt en even word je misschien droevig en blij tegelijk. Of je bent met iets bezig en je voelt het. De activiteit raakt je hart. Je komt in een stroom en het is alsof het plotseling vanzelf gaat. Vertrouwen is er en je ervaart een wonderlijk soort kracht.

Iedereen kent deze momenten. Dit uitbreiden in het gewone dagelijkse leven, daar gaat het om in deze opleiding. Leven met het gevoel in je bestemming te zijn, zo kun je het verlangen van deelnemers aan de Opleiding Zijnsoriëntatie ook omschrijven.

Leren om te rusten in wat er is. Ook in dat wat je liever niet wilt dat er is. Dat is de ene invalshoek. Leren zorgen dat er in je leven zoveel mogelijk gebeurt wat werkelijk goed is voor jou, vormt de tweede invalshoek. Daarbij is het belangrijk om contact te maken met je verlangen en met je innerlijke waarheid. Met wat je eigenlijk wilt in je leven. En om afscheid te nemen van dat waarmee je jezelf dwars zit. Daarvoor is behalve motivatie ook moed en doorzettingsvermogen nodig.

Door te groeien in zelfleiderschap ben je steeds beter in staat je leven op een voor jou kloppende, inspirerende en authentieke manier in te richten. Naarmate je meer leeft naar jou innerlijke waarheid, wordt je leven meer vervullend, groeit je gevoel van eigenwaarde en je zelfvertrouwen.

Informatie + Aanmelden » Berna van der Heide Coaching / Centrum Zijnsoriëntatie | Berna van der Heide

www.centrumzijnsorientatie.nl

De Vliegende Olifant
De Wetstraat 24
6814 AP Arnhem

Berna van der Heide
0657215632
info AT bernavanderheide DOT nl

Meer agenda van Het LijfLab

Bewust Culemborg

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!