Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Klankmeditatie en mantrazang
WO 12 februari | 20.00-21.15 uur | Culemborg

12/2, 19/2, 11/3, 25/3, 8/4, 22/4, 6/5 2020
89,00 | Gratis kennismaken op 12 februari!


Een cyclus van 7 avonden waarin de diepe klankwerking van mantra’s voelbaar wordt. Een ontspanning van lichaam en geest.

Klankmeditatie is een oeroude maar springlevende methode om de geest tot rust te brengen. In de spirituele traditie van elke cultuur van alle tijden speelt klank een belangrijke rol!
Het is een heel toegankelijke meditatievorm, omdat je in het begin van de meditatie iets te doen hebt, namelijk het luisteren naar mooie klanken en het zelf klank maken. Dat vergemakkelijkt de overgang van het actief bezig zijn naar het contact maken met je innerlijke ruimte.  

Het programma is een afwisseling van  klank- en aandachtsoefeningen en het zingen van mantra's. De kracht ligt in de eenvoud en de herhaling. De klanken van de woorden resoneren tot diep in je lichaam. Ze creëren rust en harmonie in je energieveld en voeren je als vanzelf naar de stilte. Mantra zingen wordt zo een actieve vorm van meditatie.

Het zingen wordt begeleid door de uitnodigende klanken van de tanpura. Het is absoluut niet van belang of je mooi kunt zingen, de klanken doen hun werk. Het gaat vooral om de aandacht en de intentie waarmee je zingt. En natuurlijk het plezier van samen zingen, waardoor de vibratie wordt versterkt en nog dieper voelbaar wordt!

Informatie + Aanmelden » Alles Is Muziek | Marijke Koerselman

www.allesismuziek.nl

voormalige synagoge
Jodenkerkstraat 5
Culemborg

Marijke Koerselman
0620486010
info AT allesismuziek DOT nl

Bewust Culemborg

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!