Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Aftrap Gaaf Bolderbuurten tijdens Ouder Ontmoetingsavond voor ouders met jonge hoogbegaafde kinderen (tot 7 jr
DO 12 december | 19.30-21.30 uur | Culemborg

Deze avond is uitsluitend voor ouders. Zondag 15-12 zijn jullie welkom mét de kinderen
0,00 | koffie/thee/limonade 50 cent


Is jullie kind hoogbegaafd of heb je sterke vermoedens dat dit zo is én is hij/zij jonger dan 7 jaar? Kom dan ook naar de aftrap van Gaaf Bolderbuurten op donderdagavond om 19.30 uur tijdens de Ouder Ontmoetingsavond in Bolderburen.

Andere ouders ontmoeten die eveneens voor deze prachtige en tegelijkertijd vaak pittige uitdaging staan van het ouderschap van hun hoogbegaafde (tevens hooggevoelige) jonge kind(eren). Naast een geheel eigen persoonlijkheid, hebben HB kindereen veel overeenkomsten waar ze mee kunnen worstelen.
Helaas bestaat er nog veel onwetendheid en daardoor onbegrip bij (professionele) opvoeders rond kinderen met hoogebegaafheid. Mede daarom kan het als een feest van herkenning voelen om uit te wisselen met andere ouders en zo elkaar te steunen én vooral plezier te hebben samen.

Een sociale kring met ontwikkelingsgelijken is voor kinderen met hoogbegaafdheid een must. Daarom organiseer ik zondagochtend 15 december van 9.00 - 11.00 uur Gaaf Bolderbuurten. Een terugkerende ochtend waar jullie SAMEN met de kinderen WELKOM zijn in Bolderburen. Voor jullie én de kinderen een kans om ontwikkelingsgelijken te ontmoeten en nieuwe waardevolle vriendschappen op te doen.Trek hen laarzen en oude kleding aan, want er is genoeg buitenspeelruimte. En, neem wat los geld mee voor koffie/thee/limonade (€ 0,50).

Heel graag tot ziens!

Informatie + Aanmelden » Praktijk Fitis, Integratieve Kindertherapie & Systemische Ouderbegeleiding | Joke Andringa

www.praktijkfitis.nl

Buurtcentrum Bolderburen
Prijsseweg 1b Culemborg
4105 LE Culemborg

Joke Andringa
06-112.920.69
info AT praktijkfitis DOT nl

Bewust Culemborg

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!