Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

De kracht van spel ( voertaal Engels)
ZO 03 november | 9.00-16.30 uur | Beusichem

97,50 | inclusief koffie/thee en lunch


Een grapje maken, een voorbeeld uitspelen, samen lachen. Humor en spel verbindt, brengt lichtheid, en verduidelijking. Toch kiezen we als trainer, gedragstherapeut of coach er niet altijd voor spel en/of rollenspel te gebruiken in onze interacties met cliënten. De angst om bijvoorbeeld geen recht te doen aan de ernst van het probleem, of de bezorgdheid dat een oefening niet uitpakt zoals je wilt, kunnen een van de redenen zijn. Maar spel inzetten als interactietechniek tussen jou en de klant kun je leren. Hiervoor geeft Tracie Faa Thompson de daglezing “De kracht van spel”. Het bijzondere van deze dag is ook dat de deelnemers ieder een type klant in kunnen brengen, waar hij of zij spel handvatten voor zou willen hebben. Dit kun je tijdens de aanmelding per mail aan de organisator Rachaël doorgeven. Zo krijgt de dag nog een extra waarde. De dag kent een mooie mix tussen theorie en praktijk.
Dat Tracie de uitgelezen persoon is om deze lezing te geven, mag blijken uit haar ervaringen. Bijgaand een greep:
About the Instructor… Tracie Faa-Thompson, BA Social Work, MA Crim, PG NDPT, Clin Hypno, Cert EAGALA, Certified Non-directive Play Therapist; Filial Therapist, Supervisor & Filial Therapy Instructor. turnaboutpegasus.co.uk/

Een interactieve workshop waarbij we ook zelf gaan werken met spel en rollenspel. Kleed je comfortabel voor lots of floor en playtime. Voertaal Engels. 

Informatie en aanmelding:
infocalmingsignalsofhorses
Rachaël Draaisma
Vermeld naam en/of bedrijfsnaam, adres en eventuele dieetwensen . 

Informatie + Aanmelden » Epona Coaching | Angelique Driesen

Bekijk Facebook event

Belvedere
Voorkoopstraat 3
4112NM Beusichem

Angelique Driesen
0614217896
info AT eponacoaching DOT nl

Bewust Culemborg

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!