30mei 2024
Workshop Emotional Release

EVBalans
Tricht

Wil jij eens iets bijzonders meemaken? Echt even een moment van volledige rust ervaren? Kom dan naar de workshop Emotional Release. Wist jij dat emoties die niet geuit worden zich kunnen vastzetten in je lichaam

Wist jij dat emoties die niet geuit worden zich kunnen vastzetten in je lichaam . Weet je dat je zowel fysieke als mentale klachten kan krijgen wanneer je alles opkropt? Misschien dat je het wel weet, maar vindt jij het moeilijk om lastige gevoelens toe te laten. Kan jij wel los laten?

Je kan ook met je problemen naar een praktijkondersteuner of coach gaan waar je kunt praten over je gevoelens en problemen of een andere therapievorm volgen, dit werk vaak best goed, maar praten helpt niet altijd om volledig los te kunnen laten en soms kan het zelfs een averechtse werking hebben omdat je het probleem steeds oprakelt en het zo in stand houdt.

In deze unieke workshop wordt er niet over je problemen gesproken, maar het werkt op een andere, fysieke manier. Het biedt je de kans om los te gaan laten zonder te moeten praten of je probleem intens te doorvoelen. Je gaat juist ontladen door een fysiek aangename ontspanningsreactie.

Tijdens een Emotional Release workshop doe je een combinatie van zachte ademhalingsoefeningen en licht inspannende fysieke oefeningen opgevolgd door een releasefase waardoor je zowel fysiek als mentaal spanning kan loslaten.

Het kan een puur ontspannende ervaring zijn, maar het kan ook zijn dat er in de releasefase emoties vrijkomen. Dit is helemaal goed! Laat ze toe, het mag want zo raak je spanning kwijt.

De Emotional Release workshop is een milde kennismaking met de veel krachtiger en dieper werkende BRTT®  en de TRB® 

Informatie

30 mei 2024
19.0 - 21.30
29,50
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Tricht
Prins Johan Frisoplaats 5
4196 AC Tricht

Workshop Emotional Release