11mrt 2024
Inspiratieavond voor leden

Bewust Culemborg
Culemborg

Voor leden - Een leuke gelegenheid om elkaar te leren kennen op deze avond vol ontmoetingen, plezier, uitwisseling en zingeving! Ontspanning staat voorop en jijzelf en Bewust Culemborg zijn de rode draad.

Ben je benieuwd om je mede Bewust-Culemborgers te leren kennen?

Heb je zin in een avond vol ontmoetingen, plezier, uitwisseling en zingeving?

Kom dan naar de inspiratie avond op 11 maart. Er wordt gezorgd voor een royale afwisseling van activiteiten waarin je zelf je eigen input kunt geven. Van een (luchtige) pitch over je bedrijf, tot het prikkelen van je verbeelding in creatieve opdrachtjes. Van werkvormen waarin je op een speelse manier iets over jezelf en je werk kunt vertellen tot werkelijk delen wat je bezighoudt. Jijzelf en Bewust Culemborg vormen de rode draad van de avond. 

Astrid en Fredrike bijten de pitch-spits af op 11 maart en wie wil kan aansluiten. Geef je op of pitch spontaan, we zijn benieuwd naar jullie! 

Deze eerste inspiratie-avond klinkt er ook muziek. Zingend en genietend zullen we ons met elkaar verbinden via mooie liedjes uit verschillende culturen. Een speciaal welkom aan iedereen die ooit te horen heeft gekregen of van zichzelf vindt dat hij/zij niet kan zingen. Elke stem is uitgenodigd en waardevol, het gaat om het plezier samen, niet om resultaat of “goed kunnen zingen”. 

Met jou erbij op 11 maart wordt het altijd leuker!

 

Aanmelden via DATUMPRIKKERLINK

 

De andere inspiratie avonden voor leden in 2024 staan gepland op: 

24 juni: aanmelden voor 11 juni

13 september: aanmelden voor 9 septenber

15 november: aanmelden voor 11 november

Informatie

11 mrt 2024 | aanmelden voor 7 maart via datumprikkerlink
20.00 - 22.00
0,00

Waar?

Z-Café
Ridderstraat 4
Culemborg

Inspiratieavond voor leden