13jan 2024
Activeer je zelfhelend vermogen

YogaBalans Culemborg
Culemborg

Wil je weten hoe je je zelfhelend vermogen kunt aanspreken? En hoe je zo een perfecte staat van jouw gezondheid kunt creëren? Wees welkom om je te laten inspireren.

Op uitnodiging van YogaBalans Culemborg en Vrij Betuwe komt Joke Vader vertellen hoe we dit kunnen bereiken.

In Joke's eigen woorden: 

Op weg naar de nieuwe wereld, en uit de systemen stappen die op dit moment bestaan - is al heel lang een grote wens van mij. Eén van die systemen, waar we zelf onze verantwoordelijkheid voor mogen en kúnnen nemen, is die van onze gezondheid. De ideale staat van het lichaam is perfecte gezondheid. Je zou nooit ziek hoeven zijn.

Het menselijke lichaam is een wonderbaarlijk organisme en zo gemaakt dat het perfect voor zichzelf kan zorgen en zichzelf kan genezen . . . Niet een klein beetje, maar helemaal! Als wij maar niet ingrijpen . . .

Om het lichaam optimaal te laten functioneren is het nodig om vijf niveaus te onderzoeken en te belichten. Ik ga die vijf niveaus toelichten zodat mensen die uit balans zijn en/of ziek zijn handvatten krijgen aangereikt waaruit ze kunnen putten om weer compleet, heel en in een blakende gezondheid te kunnen komen.

Mensen die gezond zijn horen misschien ideeën en tips zodat ze nóg gezonder blijven en zich nog lekkerder in hun vel gaan voelen. Het gaat in de lezing o.a. over verschillende zelfhelende methodes die er zijn en die je zou kunnen toepassen. Maar ook heel praktische zaken die jezelf kunt maken - kopen - innemen.

En - wat ik heel belangrijk vind - ik ga je uitdagen om jouw levensfilosofie en manier van denken onder de loep te nemen.

Opgave: mail naar YogaBalans Culemborg

Informatie

13 jan 2024 | Vanaf 13.30 uur inloop
14.00 - 16.00
15,00 inclusief koffie/thee
Minimaal 20 deelnemers.

Waar?

studio van YogaBalans Culemborg
Buiten Molenstraat 7
4101 CJ Culemborg

Activeer je zelfhelend vermogen