Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

01dec 2023
Presentatie Drinkwater en Gezondheid

Ilse Schuts - Zuiver en vitaal drinkwater
Culemborg

Leer de voordelen kennen van alkalisch geïoniseerd water. Hoe je het zelf kunt maken en wat het voor jou kan betekenen om dit drinkwater dagelijks te gebruiken.

Verbeter je drinkwater en geef jezelf een gezonde basis. Beter hydrateren, eenvoudig ontgiften en met extra Anti-Oxidanten.

Op plekken waar mensen oud worden zonder kwalen, daar drinken zij water dat van nature vitaal is. Dit is hun geheim. Geinspireerd op inheemse volkeren met vitale ouderdom is er een apparaat ontwikkeld dat leidingwater kan veranderen in diverse soorten vitaal water.

De presentatie geeft een compleet beeld van alle mogelijkheden die dit apparaat heeft, en uitleg over de kenmerken van het water dat hij maakt. Het is belangrijk om deze informatie te kennen als je serieus gaat testen hoe je lichaam reageert op het drinken van dit water. Na afloop van de presentatie kun je een afspraak maken voor een proefperiode van 2 weken.

Vitaal drinkwater:

  • Is hoog basisch (alkalisch) en heft verzuring in het lichaam op
  • Bevat Anti-Oxidant, waardoor het schadelijke vrije radicalen bindt en veroudering vertraagt
  • Is 'micro geclusterd' of 'hexagonaal' waardoor het gemakkelijker hydrateert: voeding wordt beter opgenomen en afvalstoffen sneller opgeruimd

Een uitgebreide toelichting op deze kenmerken en de werking van het appraat krijg je in de presentatie.

De presentatie op 1 december is live in Culemborg, met proeven aan de kraan. Daarnaast zijn er wekelijks presentaties online te volgen via zoom. Je kunt de actuele en nieuwe data en links opvragen via email. In de maand november deze data online via ZOOM:

Ma 6 november 
Di 14 november (Engels)
Wo 22 november 
Di 28 november

Informatie

01 dec 2023 | Online
20.00 - 21.00
0,00 Na deelname aan de presentatie is er de mogelijkheid om 2 weken water te proberen

Waar?

Bij Ilse thuis aan de kraan

Culemborg

Contact

  • zuiverenvitaal AT kpnmail DOT nl
Presentatie Drinkwater en Gezondheid