Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

02okt 2023
Feminine Yoga Massage / Bekkenmassage

Fransien | Groeiplaats voor vrouwen
Culemborg

Een zachte uitnodiging om te landen in je lijf en je bekken. Geen standaardmassage, maar één die je ruimte geeft je te verbinden met jouw kern en je innerlijke veiligheid. En jouw levensenergie (weer) laat stromen.

"Een massage van Fransien is heel bijzonder. Het laat je zakken in je lijf, totaal ontspannen waardoor je hele systeem reset. Het geeft je de verbinding met je lijf en daarmee met jezelf. Heel erg aan te raden." - Lotte

"Waanzinnige massage! Het heeft me heel goed geholpen om veel spanningen van de afgelopen tijd weer af te laten vloeien. Fransien is fantastisch, kundig en zorgzaam. Ze weet en voelt precies wat goed is voor je. Echt een aanrader." - Krista

De basis van de vrouwelijke levensenergie ligt in ons bekken. Vanuit daar stroomt de energie door ons hele lichaam. Het bekken is ook de plek waar wij vrouwen onverwerkte emoties vasthouden. Als dat gebeurt, blokkeert de levensenergie. Dan lijkt het niet meer te stromen. Op je werk, in relaties, met de seks of gewoon überhaupt in je leven. Telkens lijk je tegen een onzichtbaar muurtje aan te lopen waar je maar geen grip op krijgt.

De massage helpt deze blokkades losmaken en zorgt ervoor dat de levensenergie weer vrij stroomt. In de massage worden strekkingen gecombineerd met diepe massage, acupressuur, mindfulness en energetisch werk. Het geeft ruimte in je spieren, gewrichten en energiebanen en herstelt de natuurlijke verbinding tussen je hoofd, lijf en zijn.

Geen standaardmassage, maar één die je ruimte geeft je te verbinden met jouw kern en je innerlijke veiligheid. En jouw levensenergie (weer) laat stromen.

Informatie

02 okt 2023 | Op afspraak
00.00 - 00.00

Waar?Culemborg

Contact

Feminine Yoga Massage / Bekkenmassage