Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

06jul 2023
Yoga in de zomer

Magda Adema
Culemborg

Wat doe je voor jezelf in de zomer, als je dan gewoon thuis bent? Op donderdagavonden blijf ik lesgeven, op basis van losse lessen. Bij mooi weer tevoren even buiten zitten in de prachtige tuin. De lessen zijn diepgaand: yoga met meer!

Mijn lessen zijn goed te doen voor mensen die niet zo lenig zijn. Het zijn eenvoudige oefeningen, die diep doorwerken. Daarbij doen we oefeningen langzaam, zodat je aandacht en kracht oefent. Je verplaatst je aandacht vanuit je hoofd naar je lichaam, wat rust geeft. Daarnaast zijn er ook lekkere loslaatoefeningen! Belangrijk ik vind de manier waarop je de oefeningen doet, en de manier waarop je zit en staat. Zodat de lessen je goed doen! Daarbij zijn o.a. de houding van je nek, rug en schouders, de stand van je voeten en je manier van ademen belangrijk. In de les hebben we daar, met elkaar, onverdeelde aandacht voor. Zo bouw je geleidelijk bewustzijn op.

Bij je dagelijkse activiteiten ga je hierdoor ook gezonder om met je lichaam. Lichaamsbewustzijn helpt ook om te voelen wat jij wilt en kunt! Hierdoor ga je andere keuzen maken. Mijn lessen zijn op basis van mindfulness (open aandacht) en Zijnsorëntatie (vanuit je hart: rusten in je zijn, en doen wat je echt wilt). En het mooie is: we kunnen onszelf een leven lang blijven ontwikkelen!

Informatie

06 jul 2023 t/m 24 aug 2023
19.45 - 21.30
13,50 met tevoren thee/koffie en wat erbij

Waar?

Yogacentrum Liefland
Kooiweg-West 8
4107 LR Culemborg

Yoga in de zomer