Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

03sep 2023
Helen van de moederwond

Yvonne Weeber Familieopstellingen
Culemborg

Speciale Themadag over het helder krijgen en opheffen van zelfsabotage die gelinkt is aan de moederwond. We gebruiken op deze dag verschillende technieken, zoals opstellingen, visualisatie en focussen, om de relatie met je moeder helder te krijgen.

We zijn van de moeder afhankelijk. Van haar voeding, van haar zorg, haar bescherming. We zijn verliefd op haar, kijk maar hoe pasgeboren baby’s naar hun moeder kijken en uitreiken in totale afhankelijkheid en kwetsbaarheid. Zij is de meest belangrijke relatie in ons leven. Want als zij ons in de steek laat, gaan we dood. Dat gevoel van totale afhankelijkheid, kwetsbaarheid is gekoppeld aan angst. Want wat als moeder niet reageert wanneer je huilt omdat je honger hebt, of een vieze luier… De eerste levensjaren zijn we voornamelijk gericht op de moeder en is zij het belangrijkste onderwerp van jou aandacht.
De meest belangrijke relatie in ons leven, zij legt de basis voor al die andere relaties. Zij bepaalt of je het leven kan nemen zoals het is en in welke mate jij een voorspoedig leven leid, van seksualiteit kan genieten, liefde ervaart in je leven en kan genieten van het leven. Door middel van het Systhemisch werk worden we ons er bewust van hoe belangrijk deze eerste relatie is. 

Informatie

03 sep 2023
10.00 - 17.00
105,00
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Centrum Bliss
Kastanjeboom
4101 VT Culemborg

Helen van de moederwond