Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

03jun 2023
Open middag familieopstellingen

Familieopstellingen Culemborg
Culemborg

Kijken waar het knelt en weer opnieuw kan stromen.Heb je het gevoel dat je (oude) lading, patronen en angsten meedraagt die jou belemmeren in je dagelijkse leven?Meestal gaat het om overlevingsstukken uit jouw familiesysteem en uit je vroegste jeugd. Onve

Kijken waar het knelt en weer opnieuw kan stromen.

 

Heb je het gevoel dat je (oude) lading, patronen en angsten meedraagt die jou belemmeren in je dagelijkse leven?

Meestal gaat het om overlevingsstukken uit jouw familiesysteem en uit je vroegste jeugd. Onverwerkte gevoelens zoals; verdriet, eenzaamheid, onveiligheid, afwijzing, die diep in het onderbewustzijn zijn weggestopt om te kunnen overleven.                                                                                         Je paste je aan om erbij te horen, maar met elke aanpassing leverde je tegelijk een stuk van jouw eigenheid in.

Bij Familieopstellingen Culemborg ontdek je de “knelpunten” en dynamieken in jouw familiesysteem en daarnaast ervaar je hoe het een en ander heeft doorgewerkt in jou.

Om “oude stukken achter je te laten” en “nieuwe stukken” van jezelf te ontdekken en maken we gebruik van; familieopstellingen, innerlijk kind werk, visualisaties en energiewerk.

Je krijgt diverse oefeningen en technieken mee die je ook na de workshop helpen in verbinding met jezelf te zijn en je vandaaruit met anderen te verbinden.

Meer info; familieopstellingenculemborg of mail; tinekefamilieopstellingenculemborg

 

Warme groet, Tineke van der Stelt

Informatie

03 jun 2023
12.00 - 17.30
Vraagstellers €100, representanten €20

Waar?

Yogastudio
Buitenmolenstraat 7
4101 CJ Culemborg

Open middag familieopstellingen