07aug 2023
Zomerretraite Zhineng Qigong in Noorwegen

Tijd voor Zijn
Noorwegen

Leer hoe je beter afgestemd kunt zijn met jezelf. Leer hoe je goed voor jezelf kunt zorgen. Samen met Nienke neem ik je mee in vloeiende en effectieve Zhineng Qigong bewegingen/ meditaties en lichaamsgerichte oefeningen. Welkom!

Lijkt het je wat om op een unieke en magische plek te kunnen landen, te ontspannen en jezelf te kunnen ontmoeten? Weg van de drukte en de vele prikkels die op ons afkomen. Je te laten overweldigen door de ongerepte en ruige Noorse natuur... Je onder te dompelen in de helende werking van Zhineng Qigong, mingjue en Ren Xue. Je zult verbaast staan van de helende potentie die je in je hebt!

Leer hoe je je op jezelf kunt afstemmen. Hierdoor zorg je goed voor jezelf en je brengt je hart thuis. Je hoeft je niet langer te verliezen in alles wat er in en om je heen gebeurt. Kom terug ‘in het nu’ en leef vanuit moeiteloosheid. 

Marlí en Nienke nemen je mee in vloeiende en effectieve Zhineng Qigong bewegingen/ meditaties en lichaamsgerichte oefeningen. Met deze oefeningen voorkom je dat spanningsklachten ontstaan. Langdurige klachten kunnen herstellen. Bovenal brengt het je: diepe ontspanning terug in je centrum, levendigheid en vreugde. Het geeft je helderheid in je hoofd. Je ontwikkelt een gezonde verbinding met jezelf en de wereld om je heen.

Je bent van harte welkom!

Informatie

07 aug 2023 t/m 13 aug 2023 | https://tijdvoorzijn.nl/aanbod/
15.00 - 11.00
Zie www.thrivability.nl
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Noorwegen
Heidal
Noorwegen

Contact

Zomerretraite Zhineng Qigong in Noorwegen