14apr 2023
Satsang en meditatie

Open Heart Music & Meditation
Culemborg

Wanneer je van alles meemaakt in je dagelijks leven, is er altijd iets in jou dat dit gade slaat. Er is altijd iemand die ‘meekijkt’. Dat deel in jou noemen we ook wel ‘de stille getuige’. Het is een belangrijk deel dat zorgt voor jouw groei in bewustzijn

In de Satsangs van OHMM wordt je uitgenodigd tot zelfonderzoek. Elke tweede vrijdag van de maand exploreren we aan de hand van een thema de diepere lagen in jezelf. Dit doen we in de context van zelfrealisatie en non-dualiteit. In deze satsang gaan we in op het thema: de stille getuige.

Wanneer je van alles meemaakt in je dagelijks leven, is er altijd iets in jou dat dit gade slaat. Er is altijd iemand die ‘meekijkt’. Dat deel in jou noemen we ook wel ‘de stille getuige’. Het is een belangrijk deel van jou, want dit deel zorgt ervoor dat je kunt relativeren en objectiveren. Het is een zeer doeltreffend instrument voor jouw bewustwording. 

Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen over wat er in jouw leven speelt aangaande het gegeven thema. Wat houd je bezig? Waar worstel je mee? Waarnaar ben je precies op zoek?

Door hierover te delen in de groep creëer je bewustzijn over en compassie voor jezelf en je patronen en kun je leiderschap hierover nemen. Je helpt hiermee niet alleen anderen hun eigen patronen te herkennen, maar kun je hen ook toestaan om jou te steunen in je proces.

Meditatie

In het tweede deel van de avond zullen we een geleide meditatie doen die is geënt op het  gegeven thema. Tevens zal ik gedurende de avond live muziek maken die uitnodigt om met je aandacht naar binnen te gaan. Kortom, een avond voor verdieping en heling.

Informatie

14 apr 2023
19.30 - 22.00
25,00

Waar?

Z-café
Ridderstraat 4
4101 BK Culemborg

Satsang en meditatie