Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

10mrt 2023
Satsang en meditatie

Open Heart Music & Meditation
Culemborg

Kun jij makkelijk je aandacht ergens op richten en gefocust zijn? Of word je snel afgeleid door externe prikkels zoals je telefoon, social media of geluiden om je heen? Aandacht is essentieel in het creëren van dat wat je wilt.

In de Satsangs van OHMM wordt je uitgenodigd tot zelfonderzoek. Door de diepere lagen in jezelf te exploreren, kun je ontdekken wie je werkelijk bent. Dit doen we aan de hand van een thema in de context van zelfrealisatie. In deze satsang werken we met het thema: aandacht.

Kun jij makkelijk je aandacht ergens op richten en gefocust zijn? Of word je snel afgeleid door externe prikkels zoals je telefoon, social media of geluiden om je heen? Aandacht is essentieel in het creëren van dat wat je wilt. Kom ontdekken wat aandacht doet en hoe je makkelijker je aandacht kan richten op dat wat je wilt bereiken.

Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen over wat er in jouw leven speelt aangaande het gegeven thema. Wat houdt je bezig? Waar worstel je mee? Waar ben je naar op zoek?

Door hierover te delen in de groep creëer je bewustzijn over en compassie voor je patronen en kun je leiderschap hierover nemen. Daarnaast help je hiermee niet alleen anderen hun eigen patronen te herkennen, maar kun je hen ook toestaan om jou te steunen in je proces.

Meditatie

In het tweede deel van de avond zullen we een geleide meditatie doen die is geënt op het  gegeven thema. Tevens zal ik gedurende de avond live muziek maken die uitnodigt om met je aandacht naar binnen te gaan. Kortom, een avond voor verdieping en heling. 

Informatie

10 mrt 2023
19.30 - 22.00
25,00

Waar?

Z-café
Ridderstraat 4
4101 BK Culemborg

Satsang en meditatie