Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

12feb 2023
Valentijn Healing Ceremonie - voor stellen

Open Heart Music & Meditation
Tiel

Op deze speciale middag staat zelfliefde centaal. Live muziek, cacao, contactoefeningen en liefdevolle begeleiding geven jou en je partner de gelegenheid om zonder woorden op een diepere laag te verbinden.

Op deze speciale middag staat zelfliefde centaal. Door middel van cacao, contactoefeningen en live muziek reizen we af naar ons hart. 

Pure ceremonieel bereide cacao heeft als kwaliteit dat het openend en helend werkt op het hart. Oud hartzeer kan gaan smelten en er kan weer liefde gaan stromen. De combinatie van deze werking van cacao samen met adem- en contactoefeningen met jezelf en je partner kunnen zeer verdiepend en helend werken. Wij nodigen je graag uit om met ons een reis naar het hart te maken en heling te vinden waar deze nodig is.

Ons toegewijde team, Marieke Verschelling, Peter Wilms, Tineke Blok en Martijn Nanninga, zorgt voor een veilige bedding en passende muziek voor jouw/jullie cacaoreis op deze middag. Live muziek, cacao en liefdevolle begeleiding geven jou en je partner de gelegenheid om zonder woorden op een diepere laag te verbinden.

Een herinnering dat je elke dag kunt kiezen voor een liefdevol leven!!


 

Informatie

12 feb 2023
13.30 - 17.30
175,00 voor 2 personen
Maximaal 20 deelnemers.

Waar?

Earth Smiles House
Zuiderhavenweg 6
4004 JJ Tiel

Valentijn Healing Ceremonie - voor stellen