Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

25feb 2023
Weekend retraite

Open Heart Music & Meditation
Huissen

Deze retraite heeft als thema: wervelen. Het wervelen (ook wel Sufi-dans genoemd) brengt je in een staat van focus en een diep contact met je kern. We zullen deze dynamische vorm van meditatie afwisselen met zit- en loopmeditaties.

Deze retraite heeft als thema: wervelen. Het wervelen (ook wel Sufi-dans genoemd) brengt je in een staat van focus en een diep contact met je kern. We zullen deze dynamische vorm van meditatie afwisselen met zit- en loopmeditaties. In deze retraite worden we ingewijd in het wervelen door Iris van der Sar. Iris zegt zelf:

“Ik bied de mogelijkheid om te leren wervelen, los van traditie. Zodat er ruimte is om te leren luisteren naar de individuele leiding van binnenuit. Zo kun je stilstaan met jezelf of komen tot vreugdevolle of razende wervelingen. En alles er tussenin. Elke werveling is een investering om dichter bij jou te zijn, dichter bij jouw essentie, dichter bij de Bron.

Je geeft jezelf de kans jezelf te omarmen met wat er is… samen te smelten met je kern. Dat wat er eventueel tussen jou en je kern in staat, zoals angsten, twijfels, onverwerkte emoties kunnen naar de oppervlakte komen. Dat kan zijn door innerlijke bewustwording of via vrije expressie van de emoties die gevoeld en erkend willen worden. Dit is een intiem proces, waarbij jij de leiding hebt.

Ervaring is niet nodig, het is precies goed zoals je bent op dit moment. Het wervelen kent geen voorwaarden… Eventuele duizeligheid en misselijkheid leer je mee omgaan.”

Kijk ook op Facebook: ExpressionoftheArtwithinYou

Informatie

25 feb 2023 t/m 26 feb 2023
10.00 - 17.00
397,00 € 357,- p.p. als je met twee personen komt
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Dominicanenklooster
Stadsdam 1
6851 AH Huissen

Weekend retraite