16dec 2022
Satsang, meditatie en muziek

Open Heart Music & Meditation
Culemborg

Als je denkt aan ‘vrije wil’, wat komt er dan in je op? Is dat dat je kan doen wat je wilt, dat je kunt creëren wat je wilt? Of kom je ook wel situaties tegen waarin het allemaal niet zo gaat zoals je dat had gewenst?

In de Satsangs van OHMM wordt je uitgenodigd tot zelfonderzoek. Door de diepere lagen in jezelf te exploreren, kun je ontdekken wie je werkelijk bent. Dit doen we aan de hand van een thema in de context van zelfrealisatie. In deze satsang werken we met het thema: vrije wil.

Als je denkt aan ‘vrije wil’, wat komt er dan in je op? Is dat dat je kan doen wat je wilt, dat je kunt creëren wat je wilt? Of kom je ook wel situaties tegen waarin het allemaal niet zo gaat zoals je dat had gewenst? Welke rol speelt de vrije wil hierin dan? Kom ontdekken hoe jij de vrije wil in kan zetten voor jouw optimale welzijn.

Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen over wat er in jouw leven speelt aangaande het gegeven thema. Wat houdt je bezig? Waar worstel je mee? Waar ben je naar op zoek?

Door hierover te delen in de groep creëer je bewustzijn over en compassie voor je patronen en kun je leiderschap hierover nemen. Daarnaast help je hiermee niet alleen anderen hun eigen patronen te herkennen, maar kun je hen ook toestaan om jou te steunen in je proces.

Meditatie

In het tweede deel van de avond zullen we een geleide meditatie doen die is geënt op het  gegeven thema. Tevens zal ik gedurende de avond live muziek maken die uitnodigt om met je aandacht naar binnen te gaan. Kortom, een avond voor verdieping en heling. 

Informatie

16 dec 2022 | Elke tweede vrijdag van de maand
19.30 - 22.00
25,00

Waar?

Z-café
Ridderstraat 4
4101 BK Culemborg

Satsang, meditatie en muziek