Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

24nov 2022
ONDERNEMEN op jouw manier

Lotte Schuit
Online: zie de inschrijflink onderaan bij contacten

Ondernemen op jouw manier: niet meer pushen, leuren, je afvragen HOE dan?! Puur en eenvoudig. Maar mét stroming, ook financieel. In dit webinar laat ik je zien hoe je een bedrijf creëert op jouw manier. Een bedrijf dat jou draagt, ipv andersom.

Je bent niet gemaakt voor het standaard ondernemersriedeltje.
Roepen, altijd zichtbaar zijn, altijd achter je laptop...en waar blijven die klanten? Het mag anders: op jouw manier. Puurder, eenvoudiger en...succesvoller. 
In jouw ritme, speels, mooi. Niet the easy way met een quick fix om vervolgens jezelf te verliezen maar écht. Duurzaam. Organisch.Een krachtig fundament bouwen, voor jezelf, je leven, je bedrijf.
Weet jij wat je van het leven verlangt? En hoe je dat ontvangt? Ik ga het niet hebben over manifesteren, ik ga je niet mijn manier opleggen, ik geef je geen funnel of een route naar overnight succes.Wat dan wel? 
Ik laat je het zien.
Ik laat je zien hoe het kan. Hoe het mag. 
Hoe je een bedrijf bouwt dat stroomt, in jezelf en ja, ook financieel. Want het mag anders, kan anders, moet anders. Jij bent zo nodig als bezield ondernemer, juist in deze tijd. In dit webinar van een uur laat ik het je zien. Geen vaag over mij verhaaltje, maar open. Je krijgt helderheid en richting, je weet wat je te doen hebt om jouw mooiste bedrijf nu écht neer te zetten.Ik zie je graag donderdag de 24e!
Alle liefs, Lotte 
p.s. Als je je hebt ingeschreven krijg je een replay die je nog 3 dagen kan terugkijken.

Informatie

24 nov 2022 | Dit is online, schrijf je in via de link!
09.30 - 10.30
0,00

Waar?

https://lotte-schuit.webinargeek.com/ondernemenopjouwmanier

Online: zie de inschrijflink onderaan bij contacten

ONDERNEMEN op jouw manier