Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

19feb 2023
Vrouwendag: Rites of Passage

Gabriëlle Nijhuis | Praktijk In Levende Lijve
Vught

Een dag om dieper te landen in jezelf én te ontdekken hoe jouw zenuwstelsel je aanstuurt en hoe dit geniale systeem met behulp van jouw aandacht gereguleerd kan worden. Dan ontstaat er ruimte om keuzes te maken die jouw welzijn dienen.

Soms lijkt het alsof we gevoelloos zijn, dan helpen geduld, zachtheid en aandacht om onszelf weer te voelen. Soms moeten we grenzen stellen om veilig te kunnen voelen wat er in ons is. Deze dag oefenen we om naar onszelf te luisteren en te voelen wat op dit moment waar is.

Deze dag is een herinnering aan je natuurlijke vermogen om te ontspannen en te helen.

Een dag om dieper te landen in jezelf én te ontdekken hoe jouw zenuwstelsel je aanstuurt en hoe dit geniale systeem met behulp van jouw aandacht gereguleerd kan worden. We gaan ervaren wat je kunt doen om jezelf te ontladen van vastgezette spanning met o.a. beweging, ademwerk en andere oefeningen waarbij het veld van deelnemende vrouwen een krachtige steun en spiegel is.

Dat is werken aan je fundament om je veilig te gaan voelen in je eigen lijf. En ja, dat innerlijke werk moet je wel zelf doen maar je hoeft het, zeker deze dag, niet alleen te doen!

Ik bied je een veilige ruimte om te gaan luisteren naar je innerlijke stem en simpele maar krachtige tools die je thuis kunt toepassen om een meer ontspannen houding in het leven te ontwikkelen.

Een dag die je in beweging zet en je tegelijkertijd helpt om dieper te ontspannen in wie jij bent. 

 

Informatie

19 feb 2023
10.00 - 17.00
145,00 EARLY BIRD: aanmelden t/m 31-12-2022: € 119
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Landgoed Bleijendijk
St.Michielsgestelseweg 22
5261 NH Vught

Vrouwendag: Rites of Passage