14okt 2022
Satsang, meditatie en muziek

Open Heart Music & Meditation
Culemborg

Veel mensen zijn tegenwoordig op zoek naar heling. Maar wat is heling eigenlijk? Is dat fysieke gezondheid, psychische balans of nog iets anders? Kom ontdekken wat heling voor jou inhoudt.

In de Satsangs van OHMM wordt je uitgenodigd tot zelfonderzoek. Door de diepere lagen in jezelf te exploreren, kun je ontdekken wie je werkelijk bent. Dit doen we aan de hand van een thema in de context van zelfrealisatie. In deze satsang werken we met het thema: heling.

Veel mensen zijn tegenwoordig op zoek naar heling. Maar wat is heling eigenlijk? Is dat fysieke gezondheid, psychische balans of nog iets anders? Als je door een holistische bril kijkt, kan heling een heel breed spectrum krijgen, zoals bijvoorbeeld geestelijke vrijheid en autonomie. Kom ontdekken wat heling voor jou inhoudt.

Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen over wat er in jouw leven speelt aangaande het gegeven thema. Wat houdt je bezig? Waar worstel je mee? Hoe kun je meer vrijheid creëren in dit thema?

Door hierover te delen in de groep creëer je bewustzijn over en compassie voor je patronen en kun je leiderschap hierover nemen. Daarnaast help je hiermee niet alleen anderen hun eigen patronen te herkennen, maar kun je hen ook toestaan om jou te steunen in je proces.

Meditatie

In het tweede deel van de avond zullen we een geleide meditatie doen die is geënt op het  gegeven thema. Tevens zal ik gedurende de avond live muziek maken die uitnodigt om met je aandacht naar binnen te gaan. Kortom, een avond voor verdieping en heling. 

Informatie

14 okt 2022 | Elke tweede vrijdag van de maand
19.30 - 22.00
25,00

Waar?

Z-café
Ridderstraat 4
4101 BK Culemborg

Satsang, meditatie en muziek