28sep 2022
Online Cursus Familieopstellingen begeleiden

Beeldkracht Academie, opstellingen op tafel
Culemborg

Familieopstellingen zijn online net zo effectief als aan tafel.  Je cliënt is veilig thuis en gefocust, waardoor de opstellingen diep kunnen binnen komen. Je leert vier verschillende basis opstellingen.

Familieopstellingen zijn online net zo effectief als aan tafel.  Je cliënt is veilig thuis en gefocust, waardoor de opstellingen diep kunnen binnen komen. Met familieopstellingen op tafel pak je diepe patronen aan. Je leert systemische verstrikkingen herkennen. Je oefent met het toepassen van vier verschillende opstellingen.

Vijf intensieve ochtenden
Het is een online cursus van vijf dinsdagochtenden waarin je systemisch leert kijken én het opstellen leert toepassen in een online setting. De methodiek is gestructureerd, er zal veel gewerkt worden met helende zinnen. De ordening van het systeem staat centraal.

  • Familieopstellingen kunnen toepassen in een 1 op 1 setting
  • Handvatten om het proces nog beter aan te sturen
  • Oefenen met andere studenten
  • Feedback op jouw aanpak
  • Je kunt alles uiteraard ook toepassen als je cliënten bij jou aan tafel zitten.

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor begeleiders, coaches en therapeuten die doeltreffend (online) willen leren werken met familieopstellingen. Met iedereen die mee wil doen aan de cursus wordt van te voren een online intakegesprek gevoerd.

Data
De cursus is op de woensdagen 20/4, 11/5, 25/5, 8/6, 22/6 en 6/7 van 10.00-13.00 uur. 

Investering
De cursus kost €1175 inclusief btw.
Vroegboekkorting €100 tot 18 maart 2022.

Testimonial:
“Ik zou zeker anderen aanraden om de cursus bij jou te doen. Jouw werkwijze is nuchter, to-the-point, hup, gelijk aan het werk. Jouw enthousiasme is aanstekelijk en de liefde voor het vak druipt ervan af.” Illa Wolters – illawolterslifecoaching

Meld je hier aan voor een intakegesprek:

 

Informatie

28 sep 2022 t/m 30 nov 2022
10.00 - 13.00
1.175,0
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 9 deelnemers.

Waar?4103 VB Culemborg

Online Cursus Familieopstellingen begeleiden