Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

11feb 2022
Satsang, meditatie en muziek

Open Heart Music & Meditation
Culemborg

Wil jij een diep inzicht krijgen in wie je werkelijk bent? Wil jij ervaren hoe het is om echt vrij te zijn? In de Satsangs van OHMM wordt je uitgenodigd tot zelfonderzoek. Aan de hand van een thema exploreren we de diepere lagen in jezelf.

Wil jij een diep inzicht krijgen in wie je werkelijk bent? Wil jij ervaren hoe het is om echt vrij te zijn?

In de Satsangs van OHMM wordt je uitgenodigd tot zelfonderzoek om. Door de diepere lagen in jezelf te exploreren, kun je ontdekken wie je werkelijk bent. Dit doen we aan de hand van een thema in de context van zelfrealisatie. In deze satsang werken we met het thema: verbinding.

Wat is verbinding eigenlijk? Hoe kun je die ervaren? En hoe maak je verbinding met jezelf en een ander? En lukt jou dat ook in uitdagende situaties? Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen over wat er in jouw leven speelt aangaande het gegeven thema. Wat houd je bezig? Waar worstel je mee? Hoe kun je meer  vrijheid creëren in dit thema?

Door hierover te delen in de groep creëer je bewustzijn over en compassie voor je patronen en kun je leiderschap hierover nemen. Daarnaast help je hiermee niet alleen anderen hun eigen patronen te herkennen, maar kun je hen ook toestaan om jou te steunen in je proces.

Meditatie

In het tweede deel van de avond zullen we een geleide meditatie doen die is geënt op het  gegeven thema. Tevens zal ik gedurende de avond live muziek maken die uitnodigt om met je aandacht naar binnen te gaan. Kortom, een avond voor verdieping en heling. 

Informatie

11 feb 2022 | Elke tweede vrijdag van de maand
19.30 - 22.00
25,00

Waar?

Z-café
Ridderstraat 4
4101 BK Culemborg

Satsang, meditatie en muziek