Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

23jan 2022
Cacaoceremonie 'Heel je hart'

Open Heart Music & Meditation
Cothen

In de oude culturen van de Maya’s en Azteken werd cacao gebruikt om de harmonie te herstellen waar deze verstoord was. Cacao opent opnieuw de toegang tot je hart. Het stelt je in staat om Liefde te laten stromen en door je hart heelheid te ervaren.

In de oude culturen van de Maya’s en Azteken werd cacao gebruikt om de harmonie te herstellen waar deze verstoord was. Cacao opent opnieuw de toegang tot je hart. Het stelt je in staat om de Liefde weer te laten stromen en door je hart heelheid te ervaren. Tijdens de ceremonie zal live muziek gespeeld worden om je te ondersteunen in je proces naar heling.

De ceremonie zal gegeven worden door Marieke Verschelling, Peter Wilms en Martijn Nanninga. Marieke en Peter zijn professionele procesbegeleiders en Martijn en Peter zijn professionele muzikanten. Dit staat garant voor een ceremonie met kwaliteit en diepgang. Wij nodigen je graag uit om met ons een reis naar het hart te maken en heling te vinden waar deze nodig is.

"Toen ik voor het eerst een cacaoceremonie bijwoonde, was ik zeer verrast door de directe werking van de cacao. Het opende meteen mijn hart. Het is een prachtig ‘medicijn’ om onverwerkte dingen in jezelf te helen. Tel daar de helende werking van muziek bij op en je hebt een fantastische setting voor een helende reis." Peter Wilms

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met aanmelden. Elke 2e en 3e persoon krijgt 20% korting.
 

Informatie

23 jan 2022
13.00 - 17.00
75,00 2e persoon € 60,-
Maximaal 20 deelnemers.

Waar?

De Bronhoeve
Ossenwaard 14
3945 PG Cothen

Cacaoceremonie 'Heel je hart'