Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

30jan 2022
Heel je moederlijn

Relatie Academie
Culemborg

Opstellingendag voor vrouwen om hun verbinding met hun moederlijn, de kracht en zachtheid van het vrouwelijke diep te ervaren en oude trauma's op te lossen.

“Raakt op zoveel vlakken op heel diep niveau. De pijn om onder ogen te zien en te aanvaarden dat dit het is wat het is, was heftig, maar ik voel mij nu zoveel lichter en voel dat ik nu eindelijk mijn focus heb.”

Yvonne

Op zondag 19 december is de laatste workshop Heel je moederlijn in Culemborg van 2021. 

Waarschijnlijk heb jij, net als veel vrouwen, geleerd om sterker te zijn en je groter voor te doen dan je werkelijk bent. Je kunt heel goed zorgen voor anderen, maar minder goed voor jezelf.

Zelfkritiek
Wat er wel en niet was in de relatie met je moeder, vertaalt zich later in je relatie met je kinderen, je partner en de wereld om je heen. Als je moeder jouw grenzen niet respecteerde, onmogelijke zaken van je verwachtte of emotioneel niet aanwezig of onbetrouwbaar was, dan heeft dat gevolgen voor de rest van je leven. Je mist bijvoorbeeld het vermogen om grenzen aan te geven, richt je je voortdurend op (de emoties van) anderen, je hebt last van zelfkritiek of je weet eigenlijk niet zo goed wat je zelf wilt of wat je precies nodig hebt.

Vrouwelijke krachtbron
Je draagt onverwerkte trauma’s en verliezen van je moeder, oma en verdere voormoeders mee in jouw rugzak. 
Als jij je weer verbonden voelt met waar je vandaan komt, kun je van daaruit  op een zachte en ontspannen manier vorm geven aan je eigen leven.

Iedere vrouw komt aan de beurt met een eigen opstelling.

Informatie

30 jan 2022
10.00 - 16.30
250,00

Waar?

Studio Yogabalans
Buiten Molenstraat
4103 VB Culemborg

Heel je moederlijn