01mrt 2022
Koor voor Long Covid patiënten

Terug in het nu
Culemborg

Muziek als medicijn!

Zingen als middel om sterker te worden: Het kan! 

Vanaf maart 2022 start het Long Covid Choir.  Speciaal en alleen voor Long Covid patiënten.
Velen hebben last van de ademhaling. Door te zingen train je op een prettige manier alle spieren die nodig zijn om een goede ademhaling te krijgen. Het koor heeft geen ambitie om op te treden. We zingen puur voor onszelf. Ervaring is niet nodig. Er worden geen ingewikkelde dingen gedaan. Maar mensen met ervaring zijn natuurlijk ook welkom. Juist zij zullen het zingen in hun eigen koor missen. Vaak zijn de repetities op onhaalbare tijden. Vandaar dat ik kies voor een tijd in de ochtend. De opzet van het koor is helder: ademen, zingen en ontspannen. Er zijn twee tijden beschikbaar: 9.30 tot 10.45 en 11.15 tot 12.30  
Je kunt elk moment instappen en mocht het een keertje niet gaan dan sla je over en blijft je strippenkaart geldig. En gaat het weer zo goed met je dat je graag verder wil in je oude vertrouwde koor, dan hebben we samen ons doel bereikt. 
Het koor is ontstaan vanuit mijn eigen ervaring met Long Covid. Voor mij als muziekdocent een zware dobber om niet meer als vanouds te kunnen zingen. Maar toen ik merkte dat het beter werd na oefeningen besloot ik mijn ervaring en kennis te bundelen en heb ik dit koor opgestart. 

Informatie

01 mrt 2022 t/m 12 jul 2022 | keuze tussen twee tijden: 9.45 en 11.15
09.45 - 11.00
Bedrag is per strippenkaart voor 4 bijeenkomsten (5,00 per les)
Minimaal 8 deelnemers.
Maximaal 15 deelnemers.

Waar?

nader te bepalen

Culemborg

Koor voor Long Covid patiënten