12dec 2021
Lichttalen en meer

InspiRadiance
Culemborg

Leer in meditatie Lichttaal te ontvangen via spreken, schrijven en bewegen. Deze volkomen onaards klinkende taal is een geleider van energie en informatie uit de ongeziene wereld. Deze kun je gebruiken voor (zelf)healing, inzicht en innerlijke groei.

Workshop met Dr. Saskia Bosman, bioloog en bewustzijnstrainer

Wil je je de Lichttalen herinneren, spreken, zingen en schrijven? Dan is deze workshop bedoeld voor jou! Deze talen komen van voorbij onze stoffelijke dimensies van ruimte en tijd. Het kunnen (in elkaar overgaande) klanken zijn, of ‘onbekende’ woorden of geschreven/getekende tekens. Eerst doen we een meditatieve voorbereiding en afstemming op de hogere lagen van ons eigen Wezen. Vervolgens ga je voorbeelden van Lichttaal zien en horen. Daarna word je ook zelf in de gelegenheid gesteld om Lichttaal te spreken, als klanken en/of woorden te zingen en als tekens te schrijven of te tekenen. Lichttaal is bij veel mensen doorgekomen in de tijd dat we werkten aan onze Lichtlichamen en contact maakten met Lichtwezens. Sinds enkele jaren komen er stromen van de nog veel hogere Plasmafrequenties van voorbij de Matrix van dimensies, uit het Bronveld, naar de Aarde. Daarom worden er nu nog hoger-frequente lichamen dan de Lichtlichamen ontwikkeld, namelijk de Plasmalichamen, waarmee je de van illusies wemelende Matrix uit kan komen.  Daarom zullen ook de Plasmatalen verkend worden.

Wat we gaan doen:

Geleide meditatie om onszelf te aarden en een beschermend veld van liefde neer te zetten.

Presentatie over Plasma- en Lichttaal, met voorbeelden ervan.

We gaan zelf na een meditatie aan de slag met Plasma- en Lichttaal door middel van schrijven/tekenen, klank (stem) en beweging.

Afsluitende geleide meditatie.

Bij meer dan 4 deelnemers wijken we uit naar een zaal in de buurt.

Informatie

12 dec 2021
10.00 - 17.00
110,00
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 7 deelnemers.

Waar?

InspiRadiance
Martinus Nijhoffpad 15
4103 WP Culemborg

Lichttalen en meer